"Θηλασμός: Υπάρχουν Λύσεις"

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ομιλιά: "Θηλασμός:Υπάρχουν λύσεις"
Τετάρτη 28/3 και ώρα 18.00-20.00 .Η είσοδος είναι ελεύθερη

Η σύγχρονη γυναίκα – μαμά, έχει πλέον τις λύσεις για να θηλάσει,  εάν πραγματικά το θέλει. Τα διάφορα προβλήματα του θηλασμού μπορούν να ξεπεραστούν με την σωστή καθοδήγηση και με λίγη καλή θέληση και  υπομονή.

Εκτός από τις οδηγίες , υπάρχουν και βοηθήματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ξεπεράσετε συγκεκριμένα προβλήματα που αντιμετωπίζετε με το στήθος σας ή με τον θηλασμό σας γενικά.


Πρέπει πια, να προχωρήσουμε ένα  βήμα μπροστά και να πιστέψουμε πως είμαστε θηλαστικά, ικανές να θηλάσουμε τα μωρά μας εάν το θέλουμε.

Πρέπει πια να καταλάβουμε πως κάθε γυναίκα είναι ικανή να παράγει γάλα αρκεί να εφαρμόσει τη αλάνθαστη μέθοδο « θηλάζω το μωρό μου όποτε αυτό θέλει και για όση ώρα θέλει», χωρίς κράτημα χρόνου του θηλασμού & περιορισμούς.

Ελάτε να μάθετε αυτά που δεν ξέρετε και δεν σας αφήνουν οι βιομηχανίες του έτοιμου γάλακτος να μάθετε.. η πλύση εγκεφάλου είναι μεγάλη….

Σκοπός είναι η ενημέρωση για την «σωστή» χρήση των βοηθημάτων που υπάρχουν που διευκολύνουν τον θηλασμό σε κάποιες περιπτώσεις και η ενημέρωση & υποστήριξη των μαμάδων που θηλάζουν ή θέλουν να θηλάσουν.

Ελάτε στις ομιλίες που αφορούν τον θηλασμό και το σεμινάριο Ψυχοπροφυλακτικής για εγκύους «θηλασμός» εάν θέλετε να ενημερωθείτε.

Αφού μάθετε αυτά που δεν γνωρίζετε, η απόφαση για το αν θέλετε να θηλάσετε ή να συνεχίσετε τον θηλασμό είναι δική σας… τουλάχιστον θα ξέρετε γιατί πήρατε την οποιαδήποτε απόφαση!

Ενδεικτικά θέματα συζήτησης: πχ πληγωμένες θηλές, επίπεδες θηλές, σωστή χρήση θήλαστρου, μειωμένη παραγωγή, υπερπαραγωγή, αποθήκευση μητρικού γάλακτος, θηλασμός & εργασία, δημόσιος θηλασμός  και οτιδήποτε άλλο σας απασχολεί.
Παρακαλώ ενημερώστε έγκαιρα  για την συμμετοχή σας
ΧΩΡΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ:
SHAKTI ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΗ & ΓΟΝΕΪΚΗ ΑΓΩΓΗ
Νεοφύτου 48Γ, Χαλκίδα
Ομιλήτρια:
Άννα Κονοβέση
Μαία
Prenatal & Kids Yoga Teacher
Εκπαιδεύτρια Α΄ Βοηθειών
ΤΗΛ: 697 2910407