Πρώτη φορά μαμά: Ιστορίες μητρότητας για γέλια και για κλάματα

Δημοσιεύθηκε στις

Πρώτη φορά μαμά: Φουσκωμένες κοιλιές, τοκετοί, μαιευτήρια, σελτεδάκια, θηλασμοί, babysitters, σχολεία, εποχές καραντίνας, Ελληνίδες μάνες, μπαμπάδες στα γήπεδα, μαμαδογκρούπς και πολλά- πολλά άλλα καυτά ζητήματα, θα απαντηθούν -ή και όχι- μέσα από αυτό το βιβλίο. Ένα βιβλίο, που βασίζεται στο προσωπικό ιστολόγιο της συγγραφέως, «protiforamamma».

Μικρές, καθημερινές ιστορίες από το ταξίδι της μητρότητας, έτσι όπως τις καταγράφει μία μαμά σαν όλες τις άλλες. Μία μαμά που δε διστάζει να μοιραστεί τις αγωνίες και τα καρδιοχτύπια της, τα γέλια και τα δάκρυα, τα εύκολα και κυρίως τα δύσκολα, της υπέροχης αυτής περιπλάνησης.


Με ένα πηγαίο συγγραφικό ταλέντο, εμπνευσμένη, φρέσκια, αιχμηρή γραφή και με ένα χιούμορ ευφυές και απρόβλεπτο, η Έφη Μόρδου, δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της. Εκτίθεται, εκμυστηρεύεται, προβληματίζεται, συμβουλεύει. Και τελικά, οδηγεί τον αναγνώστη αλαμπρατσέτα μέχρι την πλατφόρμα του σταθμού της μητρότητας.

Επιβιβαστείτε και δέστε καλά τις ζώνες σας, ξεκινάει το πιο απρόβλεπτο ταξίδι της ζωής σας.

Γιατί όταν έχεις παιδιά τα χρόνια περνάνε πολύ γρήγορα, οι μέρες όμως, είναι ατελείωτες!

Ποια είναι η συγγραφέας Έφη Μόρδου

Πρώτη φορά μαμά: Ιστορίες μητρότητας για γέλια και για κλάματα

Η Έφη Μόρδου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979, ζει στο Χαλάνδρι και κατάγεται από την όμορφη Ζάκυνθο. Σπούδασε Μάρκετινγκ & Επικοινωνία, ενώ εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

Λίγο αφότου γέννησε το πρώτο της παιδί, δημιούργησε το προσωπικό της ιστολόγιο, το «protiforamamma». Άρθρα του εν λόγω blog έχουν δημοσιευθεί σε πλήθος ηλεκτρονικών περιοδικών.

Το βιβλίο «Πρώτη φορά μαμά», αφορά την πρώτη συγγραφική της απόπειρα και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΓΡΑΦΗ.

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει τον Μάιο από τις εκδόσεις «Γραφή», θα είναι 304 απολαυστικές σελίδες, και η τιμή του θα είναι 15,90€.

Μην το χάσετε, σίγουρα θα αναγνωρίσετε τις δικές σας στιγμές ως μαμά και θα ταυτιστείτε!

Πρώτη φορά μαμά: Ιστορίες μητρότητας για γέλια και για κλάματα