Πως θα κυλήσει ο Ιούλιος; Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Δημοσιεύθηκε στις

Πως θα κυλήσει ο Ιούλιος; Οι αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου για όλα τα ζώδια είναι εδώ. Σας συστήνουμε να διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Από την Γιώτα Ανδρεάδου


Κριός

Η Αφροδίτη, καθώς μέχρι τις 17.7 θα βρίσκεται στον τρίτο οίκο σας, ευνοεί την επικοινωνία, τις επαφές με τους άλλους, το φλερτ, καθώς και τις σπουδές σας. Από τις 13.7, με την πανσέληνο στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου, η προσοχή σας στρέφεται αυτόματα σε θέματα οικογενειακά (σπιτιού) ή επαγγελματικά. Σε έναν από τις δύο αυτούς τομείς, ίσως κάτι ολοκληρωθεί τώρα για να ξεκινήσει κάτι καινούργιο προς το τέλος του μήνα. Ο Δίας γυρίζει ανάδρομος και θα επηρεάσει πιο έντονα αυτούς που είναι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του Κριού. Ίσως να θελήσετε να κάνετε αλλαγές στον τομέα των σπουδών και της καριέρας. Ή μπορεί να μπείτε στην διαδικασία να ξεκινήσετε κάτι το οποίο σκεφτόσασταν από παλιά. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα, σας χαρίζει εύνοια σε θέματα δουλειάς, δημιουργικότητας ή βοηθά κάποια υπόθεση των παιδιών σας.

Ταύρος

Ο Ιούλιος θα είναι ένας έντονος μήνας, με γρήγορες εξελίξεις για αρκετούς από εσάς. Ο Άρης, γύρω στις 6.7, περνάει στο ζώδιό σας και θα συναντηθεί με τον πλανήτη Ουρανό. Η συνάντηση αυτή, θα σας δώσει την απαραίτητη ενέργεια και ώθηση για να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Θα σας χαρίσει το θάρρος για να αφήσετε πίσω σας παλιές καταστάσεις και θα σηματοδοτήσει μια νέα εποχή πραγμάτων που μπορεί να αφορά τις σχέσεις ή τα επαγγελματικά σας. Προς το τέλος του μήνα, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα (για εσάς ο τέταρτος οίκος) βοηθά επίσης τις αλλαγές σε οικογενειακά ή επαγγελματικά θέματα και σας υποστηρίζει με θετικό τρόπο.

Δίδυμοι

Η Θεά της κοινωνικότητας, η Αφροδίτη, μέχρι περίπου τις 18.7, θα είναι στο δικό σας ζώδιο και σας προσφέρει απλόχερα βοήθεια και προστασία. Ευνοεί το φλερτ, τις σχέσεις, την γοητεία σας, αλλά και τον τομέα της δουλειάς. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, η Αφροδίτη θα περάσει στον δεύτερο οίκο σας και θα υποστηρίζει τα οικονομικά σας. Θα χρειαστεί όμως να είστε προσεκτικοί με τις σπατάλες. Η ανάδρομη πορεία του Δία από τον Κριό, ενδεχομένως να σας φέρει σε επαφή με φίλους ή σχέσεις από τα παλιά. Ίσως πάλι, να σας δώσει την θέληση για να ασχοληθείτε τώρα με κάποιον παλιό στόχο, τον οποίο όμως είχατε παραμελήσει. Επίσης, είναι ένας μήνας που καλό θα ήταν να ακούσετε το ένστικτό σας.

Καρκίνος

Αν και ο Ιούλιος δεν ξεκινά και τόσο αισιόδοξα, η κανονικότητα επιστρέφει μετά τις 5.7. Η πανσέληνος, στις 13.7, συμβαίνει στον δικό σας άξονα (Καρκίνου – Αιγόκερου) και φωτίζει το θέμα των σχέσεων. Βοηθητική προς αυτήν την κατεύθυνση θα είναι και η είσοδος της Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο, περίπου στις 19.7. Ο Δίας, ο οποίος θα γυρίσει ανάδρομος μέσα στον δέκατο οίκο σας, δείχνει πως ενδεχομένως να σας γίνει μια εκ νέου πρόταση για κάποια δουλειά στην οποία υπήρξατε και παλιότερα ή ίσως να υπάρξουν γενικά αλλαγές στην επαγγελματική σας ζωή. Η θετική, Νέα Σελήνη στον Λέοντα, στο τέλος Ιουλίου, μπορεί να αυξήσει τον μισθό σας ή να σας προσφέρει,γενικά, οικονομική εύνοια.

Λέων

Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, η παρουσία του Δία στον Κριό αλλά και η Αφροδίτη από τους Διδύμους, ευνοούν την καλή σας διάθεση, τα ταξίδια, τις επαφές με φίλους. Η Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, στο τέλος του μήνα, θα δώσει έμφαση στα θέλω και τις ανάγκες σας και θα σας βοηθήσει να κάνετε ξεκαθαρίσματα αλλά και νέα ξεκινήματα. Σε κάποιον τομέα, θα πάρετε φόρα
και θα ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο. Η διέλευση Άρη και Ουρανού από τον δέκατο οίκο σας, μπορεί να φέρει εξελίξεις και αλλαγές σε κάποιο θέμα που έχει να κάνει με την δουλειά και τις σπουδές ή θα σας βοηθήσει να δείτε πιο καθαρά και να πάρετε ξαφνικές αποφάσεις για τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας.

Παρθένος

Μέχρι της 18.7, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον οίκο της καριέρας σας και θα υποστηρίζει τον τομέα της δουλειάς. Μέσα στον μήνα, μπορεί να έχετε κάποιο οικονομικό όφελος, θετικές αλλαγές στην δουλειά σας ή ακόμη και να αλλάξει το αφεντικό - εργοδότης σας. Η σύνοδος Άρη και Ουρανού στον Ταύρο, ενδεχομένως να φέρει και πάλι γρήγορες και ξαφνικές εξελίξεις στην δουλειά, ίσως να κάνετε κάποιο ταξιδι ή μπορεί να αρχίσετε αυτήν την περίοδο να διαβάζετε πιο εντατικά πράγματα που έχουν να κάνουν με την ψυχολογία ή την αστρολογία. Η Νέα Σελήνη – 28.7 – σας βοηθά στον τομέα της καριέρας, αλλά λειτουργεί θετικά και για την διάθεσή σας.

Ζυγός

Αν και το ξεκίνημα του μήνα μπορεί να είναι λιγάκι πιο δύσκολο (1.7 με 5.7), η Αφροδίτη από τους Διδύμους, αλλά και ο Δίας από τον Κριό, σας βοηθούν και σας υποστηρίζουν. Και αργότερα - από τις 19.7 - η Αφροδίτη από τον Καρκίνο, θα σας παρέχει την προστασία της, κυρίως σε θέματα επαγγελματικής φύσεως. Η ανάδρομη κίνηση του Δία, προς το τέλος του μήνα, ίσως συντελέσει στο να επιστρέψουν στην ζωή σας άνθρωποι από το παρελθόν. Η Πανσέληνος στις 13.7, στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου, θα δώσει έμφαση στον τομέα του σπιτιού και της καριέρας σας. Η σύνοδος Άρη και Ουρανού στον Ταύρο, μπορεί να φέρει ραγδαίες εξελίξεις σε κάποια σχέση, έναν αναπάντεχο έρωτα, να πάρετε ξαφνικές αποφάσεις για τα επαγγελματικά σας σχέδια ή να τονίσει την ανάγκη σας για ψυχολογική και συναισθηματική αλλαγή.

Σκορπιός

Μέσα στον Ιούλιο, οι προσωπικές σας σχέσεις, θα μπούνε στο μικροσκόπιο. Στον τομέα αυτόν, μάλλον θα υπάρξουν, για αρκετούς από εσάς, γεγονότα και εξελίξεις. Ένας αέρας ανανέωσης. Θα βρείτε το θάρρος για να κάνετε κάποια αλλαγή και να φέρετε το καινούργιο στην ζωή σας. Άλλωστε, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα, τις τελευταίες ημέρες του μήνα, ευνοεί τις αλλαγές και τα καινούργια ξεκινήματα. Είτε να σπουδάσετε κάτι καινούργιο, είτε να περάσετε στο επόμενο επαγγελματικό βήμα, ίσως να μετακομίσετε ξαφνικά ή γενικότερα να ανοίξετε κάποιο νέο κεφάλαιο.

Τοξότης

Η Αφροδίτη, στο πρώτο μισό του μήνα, θα βρίσκεται απέναντι σας, στο ζώδιο των Διδύμων, και σε συνδυασμό με τον Δία από τον Κριό, θα λειτουργούν σίγουρα προστατευτικά για το δικό σας ζώδιο και θα ευνοούν τις σχέσεις, το φλερτ και τους έρωτες. Προς το τέλος του μήνα, όταν ο κυβερνήτης σας, Δίας, γυρίζει ανάδρομος, ίσως να επιστρέψουν στην ζωή σας έρωτες από τα παλιά ή μπορεί να ήρθε η ώρα για να ξεκινήσετε κάτι το οποίο και παλιότερα θέλατε. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα, ένα φιλικό για εσάς ζώδιο, υποστηρίζει κάθε λογής επαγγελματικά σχέδια, σπουδές και ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό.

Αιγόκερως

Παρόλο που οι πρώτες ημέρες του Ιουλίου, μπορεί να είναι λίγο πιο περίεργες, τα πράγματα ομαλοποιούνται μετά της 5.7. Η πανσέληνος στις 13.7, που γίνεται στον δικό σας άξονα, τονίζει τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας και φέρνει στην επιφάνεια έντονα, και ίσως απόλυτα, συναισθήματα. Από την άλλη, το φεγγάρι αυτό, μπορεί και να σας φέρει αντιμέτωπους με θέματα της οικογένειας ή της δουλειάς σας. Όπως και να έχει, η είσοδος της Αφροδίτης στις 18.7, στον Καρκίνο, ευνοεί το δικό σας ζώδιο καθώς και τις σχέσεις σας και όχι μόνο. Η σύνοδος Άρη και Ουρανού μέσα στον πέμπτο οίκο σας, μπορεί να δηλώνει ξαφνική και αναπάντεχη τύχη στον τομέα του σπιτιού ή ακόμη και κάποιο οικονομικό όφελος.

Υδροχόος

Η παρουσία της Αφροδίτης στους Διδύμους, μέχρι τις 18.7, σας προσφέρει την χάρη και την γοητεία της και ευνοεί την επικοινωνία, θέματα σχέσεων, την δημιουργικότητα και την εξωστρέφεια. Στις 13.7 με την Πανσέληνο στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου, καλό θα ήταν να προσέξετε την υγεία σας. Προς το τέλος του μήνα, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα, βοηθά τις εξελίξεις στον τομέα των σχέσεων. Η σύνοδος Άρη και Ουρανού (ο κυβερνήτης σας) στο ζώδιο του Ταύρου, σας επηρεάζει άμεσα και φέρνει αλλαγές και αέρα ανανέωσης στα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας.

Ιχθύς

Καθόλη την διάρκεια του μήνα, η Αφροδίτη, σας υποστηρίζει με θετικό τρόπο, πρώτα από το ζώδιο των Διδύμων όπου και ευνοεί τον τομέα του σπιτιού και της ψυχολογίας σας και έπειτα από τον Καρκίνο, θα βοηθήσει την δημιουργικότητα και θα σας κάνει πιο εξωστρεφείς. Η σύνοδος Άρη και Ουρανού στον τρίτο οίκο σας, θα κάνει το μυαλό σας να τρέχει με χίλια. Τώρα, θα είναι μια καλή ευκαιρία για να σας έρθουν νέες φρέσκιες ιδέες, να ασχοληθείτε με το ίντερνετ και τον γραπτό λόγο και να εμπιστευθείτε το μυαλό σας. Θα πρέπει να πιστέψετε στις νοητικές σας ικανότητες. Ισως αλλάξει το περιβάλλον και οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζεστε. Επίσης, δεν αποκλείεται και κάποιο ξαφνικό κέρδος. Στο τέλος Ιουλίου, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, σας χαρίζει καινούργια προοπτική και είναι βοηθητική για την δουλειά σας.

Γιώτα Ανδρεάδου

Αστρολόγος

Mail panagiotaa4@gmail.com

Viber 0049 1794969019