Πέτρος Κουσουλός: Όλες οι λεπτομέρειες για τη γέννηση της τρίτης κόρης του – «Ο τοκετός διήρκησε εννέα ώρες»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Πατέρας για τρίτη φορά έγινε το βράδυ της Κυριακής 24/9 ο Πέτρος Κουσουλός, καθώς η σύντροφός του, Ευαγγελία έφερε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

Η γυμνάστρια, σύντροφος του γνωστού δημοσιογράφου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και την χαρμόσυνη είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη του από το μαιευτήριο.


Το πρωί της Δευτέρας 25/6 ο Πέτρος Κουσουλός μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και περιέγραψε τα πρώτα του συναισθήματα για την τρίτη κορούλα του που ήρθε στη ζωή.

«Είναι όλα καλά, και η μπέμπα και η Ευαγγελία είναι σε καταπληκτική κατάσταση. Η μπέμπα γεννήθηκε 3,180 γραμμάρια, είναι υγιέστατη. Θέλω πολύ να ευχαριστήσω τον γιατρό γιατί ήταν ένας δύσκολος τοκετός που διήρκησε εννέα ώρες και αν δεν είχαμε αυτόν αλλά και την επιμονή της Ευαγγελίας δεν είχαμε αυτή τη στιγμή αυτή την ευτυχία», είπε αρχικά ο Πέτρος Κουσουλός.

«Ήμουν μέσα, γέννησε φυσιολογικά, όλα πήγαν καλά και νομίζω αυτό που βιώνουμε δεν μπορεί να το περιγράψει κανείς με λόγια», συμπλήρωσε ο Πέτρος Κουσουλός.