Πέθανε μωρό 5,5 μηνών από κορονοϊό - Δωρίζουν τα όργανα οι γονείς

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ένα αγγελούδι έχασε τη μάχη σε νοσοκομείο στην Πάτρα, παρά τις προσπάθειες των γιατρών. Ο κορονοϊός έδωσε όπως φαίνεται στο μωρό τη χαριστική βολή…

Οι προσευχές των δικών της ανθρώπων δεν εισακούστηκαν. Το μωρό υπέκυψε το πρωί στο νοσοκομείο του Ρίου, στην Πάτρα, όπου νοσηλευόταν παρά τις προσπάθειες των γιατρών. Η μικρή είχε νοσήσει από κορονοϊό πριν από λίγες μέρες και η κατάσταση επιδεινώθηκε γρήγορα.


Το άτυχο κοριτσάκι παρουσίασε και εγκεφαλική αιμορραγία, με τους γιατρούς να ενημερώνουν από την πρώτη στιγμή, για τις λιγοστές ελπίδες που υπήρχαν.

Το κοριτσάκι νοσηλευόταν στη ΜΕΘ Παίδων του Ρίου, με κορονοϊό και εγκεφαλική αιμορραγία και χθες έσβησε...

Οι γονείς του μωρού στην Πάτρα μέσα στον πόνο τους και τη θλίψη τους βρήκαν τη δύναμη να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους, για να σωθούν μέσα από τον θάνατο της κόρης τους, ζωές.

Η διαδικασία δωρεάς οργάνων, βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου δυστυχώς κατέληξε ένα κοριτσάκι 5,5 μηνών από την Πάτρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του tempo24 πιθανότατα, το ήπαρ του κοριτσιού προορίζεται για την Ουγγαρία και οι νεφροί του για την Ολλανδία. Η διαδικασία και τα τεστ που απαιτούνται, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.