Πέθανε η 38χρονη δικηγόρος πoυ νόσησε με κορονοϊό ενώ ήταν έγκυος

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Έχασε τη μάχη με τη ζωή σήμερα στη ΜΕΘ του Αγίου Λουκά στη Θεσσαλονίκη η 38χρονη δικηγόρος, Παρθένα Κουτμερίδου, η οποία νόσησε με κορονοϊό.

Η γυναίκα, η οποία δεν είχε εμβολιαστεί, διαγνώστηκε με το φονικό ιό όπως αποδείχθηκε, ενώ βρισκόταν στον 7ο μήνα της κύησής της. Εισήχθη αρχικά στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όμως λόγω της εγκυμοσύνης της μεταφέρθηκε στον Άγιο Λουκά.

Η κατάσταση της επιδεινώθηκε και οι γιατροί αποφάσισαν και πήραν το παιδί με καισαρική τομή. Εν συνέχεια έδωσαν μάχη να κρατήσουν στη ζωή και την μητέρα, η οποία παρουσίασε αναπνευστική ανεπάρκεια.

Δυστυχώς σήμερα το μεσημέρι η 38χρονη δικηγόρος έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια της. του φίλους όλη τη χώρα,

Το βρέφος. που γεννήθηκε πρόωρα (επτά μηνών) περί τις 25 Οκτωβρίου θα βγει από τη θερμοκοιτίδα σε λίγες ημέρες, ωστόσο η μητέρα του δεν θα είναι εκεί για να το σφίξει στην αγκαλιά της. Χωρίς να προλάβει καν να το αντικρύσει. Η άτυχη γυναίκα ήταν διασωληνωμένη τις τελευταίες περλιπου 40 ημέρες.

Η 38χρονη δεν είχε εμβολιαστεί από φόβο, λόγω της εγκυμοσύνης της και ακολούθησε τη συμβουλή του γυναικολόγου της να κάνει το εμβόλιο αφού πρώτα γεννήσει.

Ο σύζυγός της, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, μέσω social media απηύθυνε έκκληση για αίμα, τα τελευταία δύο εικοσιτετράωρα.

Κορονοϊός: 38χρονη έγκυος γέννησε με καισαρική – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση