Πέγκυ Τρικαλιώτη: Η κόρη μου θέλει να παντρευτούμε με τον πάτερα της

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη δεν είχε σκεφτεί γάμος και νυφικά, αν και έχει φορέσει πολλά ως ηθοποιός. Ωστόσο πλέον το σκέφτεται, αφού της το ζητά η κόρη της: Θέλει να παντρευτούμε με τον πάτερα της εξομολογήθηκε η αγαπημένη ηθοποιός στο Μέγκα.

«Με τον σύντροφο μου συνεννοούμαστε απολυτά και έχουμε κατανόηση των «θέλω» μας, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, τον λατρεύω και τον αγαπάω. Είναι υπέροχος! Η κόρη μου είναι στην προεφηβεία. Είναι κάτι μεταξύ γυναίκας και παιδιού, είναι πολύ παράξενο πράγμα αυτό. Έχει μια παιδική αθωότητα αλλά το σώμα της είναι γυναίκειο. Είμαι ερωτευμένη μαζί της. Θέλει να παντρευτούμε με τον πάτερα της, αν γίνει τώρα ο γάμος θα με παραδώσει η κόρη μου, δεν είχα ονειρευτεί να παντρευτώ», είπε χαρακτηριστικά η Πέγκυ Τρικαλιώτη.


Παράλληλα μίλησε και για την αντιμετώπιση της γυναίκας στην σύγχρονη κοινωνία.

«Ξέρω πολλές γυναίκες οι οποίες δεν τολμούν να βγουν από ένα γάμο, γιατί δεν αντέχουν να βρεθούν αντιμέτωπες με τον εαυτό τους. Η θέση της γυναίκας στην κοινωνία δεν έχει αλλάξει όσο θα έπρεπε – μου έχει συμβεί να πω 15 φορές κάτι ως γυναίκα κάτι στην εργασία μου και δίπλα ένας άντρας να το πει 1 φορά και να γίνει – αν εγώ μιλήσω έντονα θεωρούμαι γκρινιάρα και υστερική επειδή είμαι γυναίκα, ενώ ο άντρας θα σηκώσει φωνή και θα γίνει – οικονομικά οι γυναίκες πληρώνονται λιγότερα από τους άντρες», είπε αρχικά η Πέγκυ Τρικαλιώτη.