Παραμένει στο νοσοκομείο η 2χρονη που ήπιε χλωρίνη - Στο πλευρό της η μητέρα της και τα αδέλφια της

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Στην Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείουεξακολουθεί να νοσηλεύεται το 2χρονο κοριτσάκι που ήπιε χλωρίνη.

Το περιστατικό που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στον καταυλισμό των Ρομά, στο Ηράκλειο, όπου διαμένει η οικογένεια. Αμέσως σήμανε συναγερμό στο ΕΚΑΒ αλλά και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου ώστε να σωθεί η μικρή. Ωστόσο αρχικά οι συγγενείς του μικρού κοριτσιού αρνούνταν να της χορηγηθεί η κατάλληλη ενδοφλέβια θεραπεία. Οι γιατροί κατάφεραν να τους μεταπείσουν και έτσι χορήγησαν στο παιδί την απαραίτητη θεραπεία.


Σύμφωνα με το creta24, η 2χρονη αναμένεται να παραμείνει στην Παιδιατρική Κλινική για κάποιες μέρες ακόμη, καθώς χρίζει εντατικής παρακολούθησης, αφού όπως τονίζουν οι γιατροί η κατάποση χλωρίνης προκαλεί προβλήματα που δεν εμφανίζονται άμεσα.

Στο νοσοκομείο και τα ανήλικα αδέρφια της

Στο πλευρό της μικρής βρίσκεται από την πρώτη στιγμή η μητέρα της.

Στο νοσοκομείο βρίσκονται και τα υπόλοιπα τρία παιδιά της οικογένειας, στα οποία παραχωρήθηκε δωμάτιο για να βρίσκονται μαζί με την μητέρα τους, καθώς ο πατέρας λείπει και η γυναίκα δεν είχε κάποιον συγγενή για να τα φροντίσει.