Πανσέληνος Αυγούστου: Οι δύσκολες όψεις και πως επηρεάζεται κάθε ζώδιο

Δημοσιεύθηκε στις

Στις 12 Αυγούστου λαμβάνει χώρα η τελευταία πανσέληνος του καλοκαιριού. Όπως σε κάθε πανσέληνο, το φεγγάρι θα βρίσκεται απέναντι από τον Ήλιο, δηλαδή ο Ήλιος θα είναι στον Λέοντα και η Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου.

Από την Γιώτα Ανδρεάδου


Είναι από τις πιο απαιτητικές ημέρες του καλοκαιριού γιατί η πανσέληνος αυτή σχηματίζει δύσκολες όψεις, καθώς η Σελήνη θα κάνει σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο και ταυτόχρονα Ήλιος και Σελήνη θα σχηματίζουν όψεις τετραγώνου με τον Άρη και τον Ουρανό στον Ταύρο.

Στον ουράνιο θόλο λοιπόν, θα σχηματιστεί ένα Τ τετράγωνο, το οποίο υποδηλώνει ένταση και μπορεί να φέρει στην επιφάνεια συναισθήματα θυμού ή απογοήτευσης. Όταν έχουμε να κάνουμε με όψεις τετραγώνου, συνήθως υπάρχουν προκλήσεις στον δρόμο μας, τις οποίες καλούμαστε να υπερπηδήσουμε. Τα τετράγωνα είναι όψεις που μπορούν να οδηγήσουν σε προσωπική εξέλιξη και επιτυχία, γιατί τα γεγονότα που φέρνουν μας αναγκάζουν να αλλάξουμε μέσα από προσωπική προσπάθεια. Με την πανσέληνο, θα δούμε καθαρά μια κατάσταση της ζωής μας. Κάτι που ίσως να προϋπήρχε και να το αγνοούσαμε, τώρα θα έρθει στο φώς. Οι λύσεις που ζητάμε βρίσκονται στο ζώδιο του Σκορπιού. Θα χρειαστεί δηλαδή να επιστρατεύσουμε την Σκορπίσια δύναμη και να αξιολογήσουμε τις καταστάσεις με ρεαλισμό και ψυχραιμία. Να έρθουμε αντιμέτωποι με την αλήθεια και να κάνουμε αυτό που χρειάζεται να γίνει.

Επηρεάζονται περισσότερο τα σταθερά ζώδια (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) και κυρίως όσοι έχουν πλανήτες από τις 16 μέχρι τις 24 μοίρες των ζωδίων αυτών. Όμως σε κοινωνικό, οικονομικό και πολιτικό επίπεδο επηρεαζόμαστε σαφώς όλοι σαν σύνολο. Ας είμαστε λιγάκι πιο προσεκτικοί τις ημέρες κοντά στην πανσέληνο, δηλαδή 11 με 14 Αυγούστου. Οτιδήποτε σημαντικό, ας το αφήσουμε, αν είναι εφικτό, για μετά τις 14.8.

Για να δούμε όμως πως μπορεί να επηρεάσει τα 12 ζώδια

Κριός -Ζυγός

Το φεγγάρι αυτό θα φωτίσει τους μελλοντικούς σας στόχους, τα επαγγελματικά πλάνα, αλλά και τους έρωτες της ζωής σας. Ίσως να διαπιστώσετε πως χρειάζεται από μέρους σας παραπάνω προσπάθεια για να καταφέρετε κάτι που επιθυμείτε. Θα χρειαστεί να είστε φειδωλοί με τα χρήματα και δεν αποκλείονται και κάποιες εντάσεις με τους φίλους ή τις παρέες σας. Μια εγκυμοσύνη είναι επίσης πιθανή, για όσους το επιθυμούν. Γενικά, σας απασχολεί και η ερωτική σας ζωή ή κάποιο φλερτ

Ταύρος – Σκορπιός

Μια έντονη πανσέληνος, η οποία φέρνει σε ρόλο πρωταγωνιστή την επαγγελματική και την οικογενειακή σας ζωή. Θα σας απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με την δουλειά και τα αφεντικά σας ή με το σπίτι (οικογένεια ή ένα ακίνητο) και τους γονείς σας. Ίσως πάρετε την απόφαση για ριζικές αλλαγές

Δίδυμος – Τοξότης

Θα δείτε πιο σοβαρά τον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο διαφημίζετε την δουλειά σας. Προσέξτε λίγο περισσότερο το πως μιλάτε με τα αδέρφια και τους στενούς συγγενείς σας, για αποφυγή παρεξηγήσεων. Αρκετοί, μπορεί να ασχοληθείτε πιο ενεργά με το ίντερνετ ή τις σπουδές σας (ακόμη και να αλλάξετε αντικείμενο σπουδών)

Καρκίνος – Αιγόκερως

Ο προβολέας πέφτει στα οικονομικά. Τα χρήματα, η διαχείριση και ο μισθός σας, θα είναι τα θέματα των ημερών και καλό θα ήταν να αποφύγετε τις αγορές και τις σπατάλες. Δεν αποκλείεται όλο αυτό να επηρεάζει και τις ερωτικές σας σχέσεις και γενικά να μην σας αφήνει να χαρείτε τα πράγματα όπως θα θέλατε. Ακόμη, μπορεί να μπείτε στην διαδικασία να κάνετε έναν απολογισμό σχετικά με το τι αξίζει να μείνει στην ζωή σας

Λέων - Υδροχόου

Οι σχέσεις σας, ο γάμος και γενικά οι άλλοι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζεστε, αποκτούν τώρα ακόμη μεγαλύτερη σημασία. Είναι καλή στιγμή για να δείτε πιο σοβαρά τις σχέσεις και να αναζητήσετε πιθανές λύσεις για όσες δεν λειτουργούν. Αν θέλετε να συζητήσετε με κάποιον, κάντε το μετά τις 14.8.

Παρθένος - Ιχθύς

Οι τομείς που σας απασχολούν, είναι η δουλειά και η υγεία σας (ψυχική και σωματική). Είναι η κατάλληλη στιγμή για να αλλάξετε τρόπο διατροφής ή να ψάξετε για τους κατάλληλους γιατρούς και την σωστή θεραπεία. Πολλοί από εσάς δεν αποκλείεται να αλλάξετε δουλειά μέσα σε αυτό το διάστημα

H αστρολόγος Γιώτα Ανδρεάδου

Ανδρεάδου Γιώτα,

Αστρολόγος

Mail panagiotaa4@gmail.com

Viber 0049 1794969019