Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην αγκαλιά του πατέρα του είναι ό,τι πιο δυνατό έχετε δει!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις, λένε. Και όντως, πως να περιγράψεις αυτή την εικόνα! Μαγική, τρυφερή, δυνατή, συγκλονιστική; Ό,τι και να πεις είναι λίγο. Μετά τον θρίαμβο του στο Monte Carlo Masters, ο Στέφανος Τσιτσιπάς κλείνει τα μάτια και αγκαλιάζει τον πατέρα του, ο οποίος χάνεται στο στήθος του! Τι στιγμή! Πραγματικά! Η αποθέωση της οικογένειας!

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Αργυροπούλου

Ο Απόστολος Τσιτσιπάς δεν είναι  μόνο ο προπονητής και μέντορας του Στέφανου, αλλά πάνω απ' όλα είναι ο πατέρας του!

"Όταν η σκληρή δουλειά ως οικογένεια αποδίδει".  Η σχέση πατέρα και γιου είναι δυνατή. Ο Στέφανος  αν και έχει φτάσει τόσο ψηλά δεν αντικατέστησε τον πατέρα του με κάποιον από τους κορυφαίους προπονητές τένις. Είναι μια αναγνώριση ότι για να φτάσει ο ίδιος να πρωταγωνιστεί παγκοσμίως χρειάστηκαν πολλές θυσίες απ' όλη την οικογένεια.

Συνεχίζει με κόουτς τον πατέρα του, ο οποίος είναι στο πλευρό του στις χαρές και στις λύπες.

“Σε αυτή τη φωτογραφία φαίνεται η κούραση που έχουμε περάσει όλοι μας, γενικά όχι μόνο αυτή την εβδομάδα και η τόνωση που καταφέρνουμε πράγματα μαζί. Όλα τα παιδιά είναι σπουδαία. Ο Στέφανος είναι ένα μεγάλο παιδί, 22 χρονών, που μαθαίνει ακόμα πράγματα από τη ζωή και εμείς μαθαίνουμε πράγματα μαζί του. Μαθαίνουμε τις ευθύνες που έχουμε ως ενήλικες προς τα παιδιά και πώς να είμαστε κοντά τους και να τα φροντίζουμε” είπε ο πατέρας του. στο "Πρωινό".

Στο πλευρό του 22χρονου σούπερ σταρ του τένις, χθες ήταν φυσικά όλη η οικογένεια, η μητέρα του Τζούλια Σαλνίκοβα και τα τρία αδέλφια του, ο Πέτρος, ο Παύλος και η μικρή Ελισάβετ,

Μιλώντας στο "Πρωινό" ο πατέρας του είπε μετά τη νίκη του στον αγώνα: “Είμαι τυχερός και ευλογημένος που είμαι γονέας, προπονητής του παιδιού μου αλλά και που κάνω αυτό το επάγγελμα αυτές τις δύσκολες στιγμές για όλο τον κόσμο.Του είπα ότι αυτός είναι ο σωστός δρόμος, ο ανηφορικός, ο δύσκολος και αυτός σε ολοκληρώνει σαν άνθρωπο”.

Για τις στιγμές του θυμού του Στέφανου Τσιτσιπά, ο πατέρας του είπε: “Οι στιγμές του θυμού είναι του αθλήματος. Πολύ αθλητές πέρασαν μέσα από αυτή την κατάσταση και κατάφεραν κάποια στιγμή να το διαχειριστούν όλο αυτό γιατί οι συναισθηματικές φορτίσεις είναι πιο δύσκολες. Σήμερα είναι πιο δύσκολο για τους αθλητές όσον αφορά στα συναισθήματα και την πληροφορία γιατί υπάρχουν social media. Νομίζω ότι υπήρχαν στιγμές που πληροφορίες που ήρθαν στον Στέφανο δεν ήταν σωστές. Νομίζω πρέπει να το διαχειριστεί αυτό και να κλείσει ή να ελαττώσει τα social media και να κάνει πράγματα διαφορετικά”.

Ακολουθήστε το All4mama.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο φρέσκα νέα που αφορούν εμάς και τα παιδιά μας.