Ο Σπύρος Παπαδόπουλος περιγράφει πως ξέχασε το παιδί του στο super market

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Αθηνά Τσιλύρα υπήρξαν για πολλά χρόνια ζευγάρι (χώρισαν το 2015) και έχουν αποκτήσει έναν γιο τον Αλέξανδρο Παπαδόπουλο, ο οποίος είναι 27 χρονών πλέον και προτιμά να μένει μακριά από την δημοσιότητα .και μοιάζει πολύ στον πατέρα του.

Τόσο ο Σπύρος Παπαδόπουλος όσο και η πρώην σύζυγος του, έκαναν ό,τι μπορούσαν για να κρατήσουν τον γιο τους μακριά από τον καλλιτεχνικό χώρο. Μάλιστα, όπως είχε σχολιάσει σε συνέντευξή του ο ηθοποιός και παρουσιαστής, ακόμα και αν χρειαζόταν να δουλεύει κάποιος από τους δύο, πάντα ο άλλος έμενε πίσω ώστε ο μικρός να μη μεγαλώσει στα παρασκήνια ενός θεάτρου. Και τα κατάφεραν Ο Αλέξανδρος, δεν έχει κάποια σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο καθώς έχει σπουδάσει πολιτικός μηχανικός.


Ο ηθοποιός και για πολλά χρόνια παρουσιαστής της εκπομπής "Στην υγεία μας", μιλώντας στην ΕΡΤ, εκμυστηρεύτηκε ένα αστείο και συγχρόνως τρομακτικό γεγονός, όταν ξέχασε τον 1 έτους Αλέξανδρο, σε σούπερ μάρκετ.

"Είχα πάει στο σούπερ μάρκετ κι από αφηρημάδα τον ξέχασα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τον λατρεύω. Πήρα το παιδί να πάω να ψωνίσω με το καρότσι. Ήταν περίπου ενός χρόνου ο μικρός. Παίρνω τα πράγματα γυρίζω σπίτι, μπαίνω μέσα μου λέει η Αθηνά "το παιδί το άφησες απέξω;" Ποιο παιδί, λέω εγώ. Και τρέχω στο σούπερ μάρκετ, και τον βρίσκω εκεί, καθόταν αυτός κι έβλεπε τα πράγματα, τον κόσμο" είπε ο ηθοποιός γελώντας, θυμούμενος το συμβάν.

Όπως είχε εξομολογηθεί πριν από μερικά χρόνια ο Σπύρος Παπαδόπουλος για τη σχέση του για τον γιο του, είχε πει: «Όταν προέκυψε το σοβαρό θέμα με την υγεία μου, τον έπιασα και του τα είπα όλα. Καθαρά. Και ήταν δίπλα μου “σπαθί”. Είναι το μεγάλο καμάρι μου ο γιος μου. Το πιο ακριβό, αλλά και το πιο ξεχωριστό δώρο της ζωής μου».