Ο πολύτεκνος Στέλιος Κρητικός λέει ότι ζει ένα παραμύθι!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Οι εποχές είναι δύσκολες και κάποιοι διστάζουν να κάνουν μεγάλη οικογένεια και πολλά παιδιά. Ο ηθοποιός Στέλιος Κρητικός δεν είναι ένας από αυτούς. Πριν από περίπου τέσσερις μήνες απέκτησε το τέταρτο παιδί του!

«Είναι χαρά, είναι ευτυχία, είναι γαλήνη. Ζούμε άλλο ένα όνειρο, ένα παραμύθι. Είμαι σε φάση, που προσέχω το μωρό. Μοιραζόμαστε με τη γυναίκα μου τους χρόνους.  » είπε για τον ερχομό της κόρης του, μιλώντας στη Ζωή Κρονάκη και την εκπομπή «Μαμα-δες».


«Σιχαίνομαι την λέξη συμβουλή για αυτό και στα παιδιά μου λέω την άποψη μου. Η συμβουλή θεωρώ ότι έχει και ένα κομμάτι πράξης από πίσω. Το λάθος που κάνουμε οι γονείς είναι ότι προσπαθούμε να μην πειράξει και να μην στεναχωρήσει κανένας το παιδί μας και το κάνουμε πρώτα εμείς στον μεγαλύτερο βαθμό που μπορούμε να φανταστούμε», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Θετικός στο να επιστρέψει στον «Άγιο Δομίνικο», αν τα χρήματα θα ήταν αρκετά, δήλωσε ο Στέλιος Κρητικός, ο οποίος αποκάλυψε τι έκανε με εκείνα που κέρδισε.

 Ο Στέλιος Κρητικός στο Survivor

«Στο Survivor είναι πάρα πολά τα χρήματα. Θα έμπαινα ξανά αν τα χρήματα ήταν αρκετά. Δεν έχω να κρύψω κάτι. Το έκανα, την έζησα την εμπειρία αλλά πάλι και στην εμπειρία εκείνη έπαιξαν ρόλο και τα χρήματα», δήλωσε χαρακτηριστικά  και συνέχισε:

«Αυτός είναι και ο λόγος που δημιούργησα την σχολή θεάτρου και χορού που έχω μαζί με την σύζυγο μου. Οπότε από αυτό γεννήθηκε ένα τεράστιο πράγμα που με εξέλιξε σαν καλλιτέχνη ένα εκατομμύριο της εκατό».