Ο παθιασμένος Σκορπιός: Με ποια ζώδια ταιριάζει και πώς θα τον κατακτήσετε

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ο Σκορπιός ανήκει στα ζώδια του νερού και ζεί με οδηγό του το πάθος. Σε γενικές γραμμές, δημιουργεί καλές σχέσεις με τους Ιχθύες και τους Καρκίνους, καθώς και με τους Αιγόκερους, αλλά και τους Παρθένους.

Από την Γιώτα Ανδρεάδου


Θα ζήσει μεγάλους έρωτες με τους Ιχθύες και τους Διδύμους και θα συναντήσει τον καρμικό έρωτα στο πρόσωπο ενός Κριού. Βέβαια, πιθανότατα θα καταλήξει στα σκαλιά της εκκλησίας με έναν Ταύρο. Ποιός είναι όμως ο τρόπος για να τους κατακτήσει κανείς λιγάκι πιο εύκολα;

Με κυβερνήτη πλανήτη τον Πλούτωνα, τον Θεό του κάτω κόσμου, δεν υπάρχουν χλιαρές καταστάσεις για έναν Σκορπιό. Είναι της λογικής “ή όλα ή τίποτα”. Γι' αυτό και όταν ερωτευτεί, το ζει 100%. Με φουλ τα γκάζια και φουλ συναίσθημα και πάθος. Περιμένει και από τους άλλους το ίδιο, δηλαδή ένταση, δυναμικό χαρακτήρα και απολυτότητα.

Αντέχεις να σταθείς δίπλα του;

Αποφύγετε τα παιχνίδια εξουσίας και δύναμης. Οι Σκορπιοί, δεν έχουν ανταγωνιστή σε αυτό και δεν θα τα βγάλετε εύκολα πέρα μαζί τους. Αφήστε τους λοιπόν να έχουν οι ίδιοι τον έλεγχο, ή τουλάχιστον αυτό να νομίζουν.

Μυστικοπάθεια, αυτή η μάστιγα! Αν δεν είστε και εσείς μυστικοπαθής, θα χρειαστεί να την αποδεχτείτε. Ένας αληθινός Σκορπιός, σίγουρα συμφωνεί με το “τα εν οίκω, μη εν δήμω”. Προσοχή λοιπόν σχετικά με το τι αποκαλύπτετε σε γνωστούς και φίλους για την σχέση σας, και όχι μόνο, γιατί μπορεί να σας κάνει σκηνή ακόμη και για κάτι που δεν πάει το μυαλό σας

Καλό θα ήταν να μην του κάνετε πολλές ερωτήσεις, ειδικά στις αρχές της γνωριμίας σας. Μπορεί ένας Σκορπιός να γνωρίζει τα πάντα για εσάς, οι ερωτήσεις όμως προς το πρόσωπό του (τύπου μίνι συνέντευξη) δεν είναι και το καλύτερό του. Άσε που δεν θα πάρετε απαντήσεις!

Πείτε του αλήθειες. Έτσι και αλλιώς, φημίζεται για την διαίσθησή του και θα καταλάβει το ψέμα σας αμέσως.

Όταν θέλουν, έχουν την ανάγκη να δημιουργούν ουσιαστικές, απόλυτες, δεσμευτικές σχέσεις. Πρίν μπλέξεις λοιπόν με έναν Σκορπιό, σκέψου αν είσαι έτοιμος/η να καταδυθείς στον ωκεανό του. Μιλάμε για απύθμενα βάθη!

Εάν είναι σινεφίλ, προτείνετε να δείτε ταινία θρίλερ. Τις ξέρει σίγουρα όλες, αλλά θα εκτιμήσει την πρόταση

Σε περίπτωση που έχετε να κάνετε με βιβλιοφάγο, κάντε του δώρο ένα καλό βιβλίο μυστηρίου ή ένα βιβλίο ψυχολογίας

Μην του αποκαλύπτετε όλα τα χαρτιά σας κατευθείαν. Κάθε γνήσιος Σκορπιός, λατρεύει το μυστήριο, γι' αυτό και εσείς, αφήστε το να πλανάται στον αέρα. Άλλωστε, ό,τι θέλει να μάθει για εσάς, έχει τον τρόπο να το μάθει μόνος του και δεν θα χρειαστεί καν να σας ρωτήσει. Είπαμε, είναι ο ντετέκτιβ του ζωδιακού! Κατέχει επάξια αυτόν τον τίτλο!

Ετοιμάσου για ριζική μεταμόρφωση. Μετά από την σχέση με έναν/ μία Σκορπιό, θα βλέπεις πια τον έρωτα και τις σχέσεις από άλλη οπτική γωνία

Όταν δεν είναι καλά, αφήστε τους στην ησυχία τους. Δεν θέλετε άλλωστε να τα βάλετε με έναν Σκορπιό, ο οποίος ξύπνησε στραβά!

Αν σας αρέσουν οι σκηνές ζήλειας, τότε είστε με τον κατάλληλο άνθρωπο. Μόνο μην τους προκαλέσετε πολύ, γιατί μπορούν εύκολα να υπερβάλλουν με το συγκεκριμένο συναίσθημα και να ξεφύγουν τα πράγματα!

Με έναν Σκορπιό, ετοιμαστείτε για το πιο έντονο φλερτ της ζωής σας. Δεν του αρέσει να χάνει και εάν σας θέλει, δεν θα κάνει εύκολα πίσω. Είναι γοητευτικός και επίμονος!

Ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει!

H αστρολόγος Γιώτα Ανδρεάδου

Γιώτα Ανδρεάδου

Αστρολόγος

Mail panagiotaa4@gmail.com

Viber 0049 1794969019