Ο Νίκος Κουρής παλεύει με το γιο του στην παραλία - Κι εμείς μένουμε άναυδοι με την ομοιότητα

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Σαν δυο σταγόνες βροχής τραγουδά ο Γιώργος Μαζωνάκης και εμείς το δανειζόμαστε για να εκφράσουμε την εκπληκτική ομοιότητα που έχουν ο ηθοποιός Νίκος Κουρής και ο 16χρονος γιος του Πέτρος.

Αυτό το διάστημα, ο Νίκος Κουρής και η σύζυγός του Έλενα Τοπαλίδου απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, πριν επιστρέψουν στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.


Η Έλενα Τοπαλίδου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά με φωτογραφίες, οι οποίες απεικονίζουν τον Νίκο Κουρή και τον γιο τους στην παραλία, σε μερικές στιγμές παιχνιδιού και χαλάρωσης.

«Θα γίνω φωτογράφος. Τέλος», έγραψε στη λεζάντα η Έλενα Τοπαλίδου.

Ο Νίκος Κουρής παλεύει με το γιο του στην παραλία - Κι εμείς μένουμε άναυδοι με την ομοιότητα

Μπαμπάς και γιος... πάλεψαν στην παραλία και απολαύσαν στιγμές χαράς και ευτυχίας.

Ο ίδιος είχε μιλήσει για το... ρόλο του πατέρα στην εκπομπή Μαμά-δες: "Το να είσαι μπαμπάς είναι μια ιστορία από μόνη της συγκλονιστική. Το παιδί μου είναι χρυσό, δεν θέλω να πω τίποτα παραπάνω. Δεν μου αρέσει αλλά κάνω στο παιδί μου τις ίδιες τετριμμένες ερωτήσεις που έκαναν και οι γονείς μας. Έχει πολύ φυσική κλίση στη μουσική. Έχει ένα ταλέντο, δεν ξέρω αν θα το ακολουθήσει πιο σοβαρά"σημείωσε για τη συμπεριφορά του ως γονιός.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε μιλώντας για τον γιο του: "Δεν θα πω ποτέ στο παιδί μου τι να κάνει και τι μουσική να ακούσει. Θα του πω τη γνώμη μου, θα φροντίσω να ακούσει και άλλα πράγματα -που το έχω κάνει ήδη- για να έχει μια πλήρη ακουστική εικόνα".