Ο Νίκος Αναδιώτης αποκαλύπτει τι μπαμπάς είναι κι αν θέλει τρίτο παιδί

Δημοσιεύθηκε στις

Ο Νίκος Αναδιώτης είναι μπαμπάς δύο αγοριών. Ο μεγάλος του είναι εννέα χρονών και πηγαίνει στην τρίτη δημοτικού και ο μικρός είναι πέντε ετών και είναι νηπιάκι! Ο ηθοποιός βρέθηκε στη θεματική "μπαμπά μίλα" της  εκπομπής "Μαμά-δες" με τη Ζωή Κρονάκη κι αναφέρθηκε στα παιδιά του, στην απόφασή του να μετακομίσει και να τα μεγαλώσει στο Αίγιο, αλλά και στη σχέση του με τη σύζυγό του.  Επίσης μίλησε για την πίστη του στη θρησκεία.

"Μόνο μια μαμά, που έχει δύο αγόρια, με μικρή διαφορά μεταξύ τους, μπορεί να καταλάβει. Αυτή τα τραβάει όλα! Μάλιστα πρόσφατα που ήρθε ο γιος μου και έφερε βαθμούς για είχε Α, του είπα μπράβο στη μαμά. Κάθεται πάνω από το κεφάλι του και τον διαβάζει. Εγώ δεν μπορώ..." είπε αρχικά.


Μέσα σε όλα, ο γοητευτικός ηθοποιός μίλησε για τους λόγους που οδήγησαν τον ίδιο και την σύζυγο του, Βασιλική να μετακομίσουν με τα παιδιά τους στο Αίγιο. Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Αναδιώτης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τα παιδιά μας πάνε σχολείο στο Αίγιο, 175 χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα. Είναι χαρούμενα εκεί πέρα και έτσι τουλάχιστον μας δείχνουν. Εγώ το σχολείο το τελείωσα στο Αίγιο, η γυναίκα μου για καλή μας τύχη μεγάλωσε και αυτή σε επαρχία στην Πάτρα τελείωσε το σχολείο. οπότε ξέρουμε πως είναι η ζωή της επαρχία. Σίγουρα, όταν αποφασίσαμε να μετακομίσουμε, υπήρχαν δυσκολίες και περισσότερο στην Βασιλική γιατί δεν ήταν από το Αίγιο και δεν είχε φίλες εκεί. Τώρα , όμως, μετά από κάποια χρόνια αν της πεις να επιστρέψει, δεν το θέλει».

Και συνέχισε: «Σε μια πιο κλειστή κοινωνία δεν έχεις τις δυνατότητες που έχεις στην Αθήνα, αλλά δεν με ενδιαφέρουν στη συγκεκριμένη περίοδο τα χρήματα. Έχω αποφασίσει ότι τον πολύτιμο χρόνο που χρειάζεται η οικογένεια μου από μένα δεν μπορώ να τον εξαργυρώσω με χρηματικό ποσό».

Μιλώντας για τον εαυτό του αποκάλυψε ότι είναι παραδοσιακός άντρας: "Θεωρώ τον εαυτό μου παραδοσιακό αλλά δεν ξέρω τι είναι το παραδοσιακό για τον άλλον [...] Μιλάμε, τώρα, για μια κοινωνία ιδεατή γιατί τα πράγματα πως έρχονται στη ζωή του καθενός είναι περίεργα και για αυτό πρέπει να υπάρχει η αγάπη. Νομίζω όμως ότι ο άνδρας για να νιώθει αυτός καλά, πρέπει να αφήνει λίγο παραπάνω τη γυναίκα στο σπίτι. Έστω και λίγο για να νιώθει αυτός καλά. Και άμα νιώθει αυτός καλά θα νιώθουν και οι τριγύρω του καλύτερα".

Για την πίστη του στο Θεό, σημείωσε: "Προσπαθώ να είμαι κοντά στον Θεό. Αν με ρωτήσεις γιατί ζει ένας άνθρωπος, θα πω για να έρθει κοντά στον Θεό. Δεν υπάρχει άλλος λόγος. Ο τρόπος είναι πολύ απλός. Αν έχεις πάντα, που είναι πολύ δύσκολο, σαν κριτήριο κάθε σου πράξη να είναι αρεστή στον Θεό και όχι στους ανθρώπους πας καλά".

Τέλος, ανέφερε πως για πολλά από τα προβλήματά του, ειδικότερα τα οικογενειακά, συμβουλεύεται τον πνευματικό του.

«Έχω πνευματικό. Πολλά από τα οικογενειακά μας ζητήματα τα λύνουμε μαζί του. Ευτυχώς, η Βασιλική είναι δεκτική σε αυτό. Όταν ερχόμαστε σε μια διαφωνία συμβουλευόμαστε τον πνευματικό μας», ανέφερε.

Ο Νίκος Δαδιώτης ήταν παρών στον πρώτο τοκετό της γυναίκας του. "¨Ήμουν παρών και δεν το αλλάζω. Δεν ήμουν στο δεύτερο διότι γέννηση έμε καισαρική. Πωπω τι ωραίο πράγμα, τι πλάσματα είστε εσείς οι γυναίκες, που βρίσκεται αυτή τη δύναμη. Είναι φοβερό. Δεν νομίζω να έχω κλάψει από χαρά περισσότερο στη ζωή μου από όταν μου έφεραν το παιδί μου".

Μιλώντας για τα παιδιά στο σπίτι: "Είναι καλά παιδιά, πολύ αγαπημένα μεταξύ τους. Θα μαλώσεις τον ένα και θα τον υπερασπιστεί ο άλλος, δεν τους αρέσει να μπει τιμωρία".

Ενώ στο ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού, εξομολογήθηκε, ότι δεν είχαν προγραμματίσει να κάνουν παιδί, αλλά έτυχε και ήρθαν, οπότε: "Αν είναι να έρθει δώρο θα είναι και θα το δεχθούμε με μεγάλη μας χαρά".