Ο μπαμπάς Γιώργος Χρανιώτης ομολόγησε «έβλεπα γονείς και τους... λυπόμουν»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Έχουμε συμβιβαστεί με τους τσακωμούς εξομολογήθηκε με απόλυτη ειλικρίνεια η Γεωργία Αβασκαντήρα σύζυγος του Γιώργου Χρανιώτη.

Το ζευγάρι μίλησε στις Μαμά-δες και την Τζένη Θεωνά για την σχέση του, την καθημερινότητά του με τον γιο του, αλλά και τον… τσακωμό που είχε την ημέρα του γάμου του.


Πιο συγκεκριμένα, η Γεωργία Αβασκαντήρα εξομολογήθηκε πως «έχουμε μια κινηματογραφική σχέση με την έννοια του ότι θα τα κάνουμε ακραία τα πράγματα. Δηλαδή θα τσακωθούμε και μπορεί να σκεφτούμε να χωρίσουμε, θα απομακρυνθούμε ο ένας από τον άλλον και μπορεί να φύγει ο Γιώργος από το σπίτι ή να φύγω εγώ και να πάω μια βόλτα. Μετά όμως θα γυρίσουμε και θα πούμε ότι δεν γίνεται ο ένας χωρίς τον άλλον. Βέβαια αυτά με το παιδί έχουν λίγο αλλάξει γιατί εμείς μπορεί να το ζούμε έτσι ωραία όλο αυτό αλλά με ένα παιδί αυτό δεν γίνεται, θέλει μια ισορροπία. Γενικά όμως ξέρουμε ότι υπάρχει έρωτας, υπάρχει πάθος και έχουμε συμβιβαστεί με τους τσακωμούς και το γεγονός ότι τα ζευγάρια δεν πειράζει και να τσακώνονται».

«Εμείς μάλιστα, ορίστε που δεν περίμενες ότι θα το πω αυτό γιατί το λέω συνήθως στις φίλες μου, τσακωθήκαμε και την ημέρα του γάμου μας! Όταν το ακούνε μου λένε «μα ποιος τσακώνεται την ημέρα του γάμου του». Εμείς! Όταν συνατηθήκαμε! Δεν τσακωθήκαμε για να βριστούμε αλλά κάτι μου είχε καθίσει εμένα, ήθελα να έρθει να καθίσει δίπλα μου γιατί έπρεπε να γίνει σωστά αυτό το κάδρο και εμένα εκείνη την ώρα κάπως μου έκατσε. Ο Γιώργος φυσικά δεν έχει πάει και σε γάμους για να ξέρει που να καθίσει, νόμιζε ότι μπορεί να καθίσει με τους φίλους του οπότε είχαμε εκεί μια σύγκρουση» είπε η Γεωργία.

«Δυστυχώς ή ευτυχώς έχω μια ανάμνηση ιστορίας που μου την έχει διηγηθεί η μητέρα μου για τον μακαρίτη τον παππού μου, του οποίου η σύζυγος έκανε παράπονα στην κόρη της και έλεγε πως δεν τον αντέχει γιατί ήταν 80 χρονών και ήθελε να κάνουν σεξ μια, δυο φορές την εβδομάδα. Στο δικό μου μυαλό, σε ένα ζευγάρι που είναι μαζί 50 χρόνια, αυτό είναι ο ορισμός του έρωτα. Κάπως έτσι ορίζω εγώ τον έρωτα» συμπλήρωσε, με τη σειρά του, ο Γιώργος Χρανιώτης στο μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Ο Γιώργος Χρανιώτης ως ελεύθερος ταξίδεψε πολύ και τότε όταν έβλεπε γονείς, όπως ομολόγησε, "τους... λυπόμουν.Με έφερνε σε αμηχανία όταν κάποιος μπυ έλεγε θα γίνει πατέρας. Μου φαινόταν μια πολύ θλιβερή διαδικασία όλο αυτό. Δέσμευση και κούραση χωρίς λόγο".

Ωστόσο οι άνθρωποι αλλάζουν, ίσως όταν βρουν τον κατάλληλο άνθρωπο, που θα τους εμπνεύσουν να κάνουν οικογένεια.... Όταν λοιπόν, η Γεωργία του ανακοίνωσε πως είναι έγκυος πέταξε από τη χαρά του "σηκώθηκα πάνω και χοροπήδαγα".

"Μοιάζει πολύ στον Γιώργο ο γιος μας, ο Αλέξανδρος. Νοιώθω ότι έχω δύο Γιώργηδες στο σπίτι" τόνισε η Γεωργία.

Ο Γιώργος Χρανιώτης εξέφρασε την επιθυμία να κάνει ένα δεύτερο παιδί, αλλά δεν θα ήθελε τρίτο. "Είχα ακούσει μια φράση, όταν έχεις ένα παιδί είσαι μπαμπάς, όταν έχεις δύο είσαι οικογένεια. Κάτι μπυ έκανε βατή η φράση".