Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης παντρεύτηκε μυστικά και ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς!

Δημοσιεύθηκε στις

Ο ορκισμένος εργένης Γιούρκας Σεϊταρίδης υπέκυψε στη γοητεία της Μάιρας Παπαϊωάννου κι ανέβηκε τα... σκαλιά της εκκλησίας, ή πιο σωστά του δημαρχείου Αθήνας, όπου είναι και αντιδήμαρχος αθλητισμού.

Μάλιστα περιμένουν σύντομα να γίνουν γονείς, καθώς η Μάιρα είναι έγκυος!


Ο γάμος του γνωστού ζευγαριού τελέστηκε υπό άκρα μυστικότητα, ωστόσο ο πατέρας της νύφης, ο επιχειρηματίας και πρόεδρος της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, δεν μπόρεσε να κρύψει την απεριόριστη χαρά του. Ανέβασε φωτογραφίες των νεόνυμφων, στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και εξέφρασε την ευτυχία του, και τις ευχές του στο ζευγάρι.

«Η μεγαλύτερη χαρά για κάθε γονιό είναι να βλέπει το παιδί του ευτυχισμένο. Μια τέτοια ημέρα χαράς είναι και για την δική μας οικογένεια.Να ζήσετε Γιούρκα και Μάιρα!» ανέφερε.

Το ζευγάρι ήταν πολύ κομψό κι έλαμπε από ευτυχία. Ο 41χρονος πρώην ποδοσφαιριστής και πρωταθλητής Ευρώπης το 2004 με την Εθνική Ελλάδος, φόρεσε το γαμπριάτικο κοστούμι, χωρίς γραβάτα, ενώ η Μάιρα Παπαϊωάννου προτίμησε ένα λευκό σε λιτή γραμμή, μίνι φόρεμα. Να σημειωθεί ότι το γάμο τέλεσε ο ίδιος ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος, εκτός από συνεργάτης, είναι και φίλος με τον γαμπρό.

Γιούρκας και Μάιρα ανυπομονούν πλέον να υποδεχθούν το πρώτο τους παιδί, ενώ ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου να γίνει παππούς!