Ο Χρήστος Λούλης αποκάλυψε την περιπέτεια του γιού του και της συζύγου του με τον κορονοϊό

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ο κορονοϊός είναι δίπλα μας και ακόμα και όλα τα μέτρα προστασίας να παίρνεις δεν είναι απίθανο να κολλήσεις, αφού έχει υψηλή μεταδοτικότητα. Ο ηθοποιός Χρήστος Λούλης και η οικογένεια του, παρότι ήταν προσεκτικοί, τελικά ο γιος του προσεβλήθη από τον Covid 19 και εν συνεχεία το μετέδωσε και στη μητέρα του, Έμιλυ Κολιναδρή. Ευτυχώς ο ηθοποιός και η μικρή του κόρη, παρότι ήταν στο ίδιο σπίτι, κατάφεραν να μην κολλήσουν.

Ο Χρήστος Λούλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Πάμε Δανάη" και μίλησε για τη συμμετοχή του στην σειρά “Σιωπηλός δρόμος” όπου πρωταγωνιστεί, αλλά αποκάλυψε πώς τόσο ο 9,5 ετών γιος του κόλλησε κορονοϊό στα γυρίσματα της εκπομπής "My Greece" και εν συνέχεια το μετέδωσε στην μητέρα του.


Αρχικά αναφέρθηκε στην παρατεταμένη καραντίνα: «Από τον Γενάρη που κάνουμε τα γυρίσματα του Σιωπηλού Δρόμου δεν έχω σταματήσει να δουλεύω. Πιο πριν ήμουν σπίτι όπως όλος ο κόσμος. Με την καραντίνα έχουμε κουραστεί, ξέρω ότι πρέπει να κάνουμε υπομονή, αλλά είμαστε πολύ κουρασμένοι και κάπως πρέπει να το δούμε αλλιώς. Και κλειστά που ήμασταν όλος ο κόσμος ήταν έξω και τα κρούσματα ήταν στο Θεό. Είμαι αισιόδοξος όμως», είπε ο Χρήστος Λούλης για τα δύσκολα της καραντίνας.

Στη συνέχεια, ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στην περιπέτεια που είχε ο γιος του με τον κορονοϊό:  «Είμαστε οκ στο σπίτι, έχουμε και καλούς γείτονες. Τα παιδιά μου αυτή τη στιγμή είναι σε δύο καλούς φίλους, και κάπως έτσι τα καταφέρνουμε. Πέρασε ο γιος μου κορονοϊό που είναι 9,5 ετών. Πήγαμε οικογενειακώς στο My Greece για το γύρισμα στην Ευρυτανία. Και μας είπαν μετά ότι υπήρχε κρούσμα, και κάναμε τεστ και ο μικρός βγήκε θετικός. Ήμουν ψύχραιμος. Μάλλον μετά το κόλλησε και η σύζυγός μου, αλλά δεν έκανε τεστ. Εγώ και η μικρή ήμασταν μόνοι μας σε ξεχωριστά δωμάτια, και όλη μέρα με μάσκες. Και δεν κολλήσαμε. Ήταν δύσκολο να απαγορεύσω στην μικρή που είναι 5,5 ετών να παίζει με τον αδερφό της. Κάτσαμε μέσα τις 2 εβδομάδες που πρέπει, και εφόσον εγώ έβγαινα αρνητικός στα τεστ, ήμασταν οκ. Η πανδημία μας ξεπερνάει. Προσπαθούμε να περπατήσουμε σε ένα σχοινί και μας πετούν ακόντια με φωτιά. Αν προσπαθήσεις να δουλέψεις, είναι πολύ ρευστά τα πράγματα».