Ο Αντώνης Βλοντάκης παραδέχεται ότι ψάχνει τα κινητά των παιδιών του και δεν ντρέπεται!

Δημοσιεύθηκε στις

Ο Αντώνης Βλοντάκης είναι παντρεμένος με την Κορίνας Στεργιάδου και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά: δύο κόρες 18,5 και 17,5 ετών και έναν γιο 16.

Ο πρώην αθλητής και νυν προπονητής μίλησε στην Τζένη Θεωνά για το γιο του και τις δύο κόρες του, τις δυσκολίες που φέρνουν οι αντιδράσεις των παιδιών του που βρίσκονται στην εφηβεία, αλλά και για τον τρόπο που εκείνος και η ηρωίδα όπως λέει σύζυγός του το αντιμετωπίζουν.


«Τρώω ξύλο από παντού! Μπαίνω με κράνος στο σπίτι, φεύγω και είναι σπασμένο το κράνος! Μέχρι τώρα θα πω πως δεν ήταν τόσο έντονη η εφηβεία τους, τώρα όμως νομίζω ότι είμαστε στα βαθιά της. Το εντοπίζω στις αντιδράσεις, ότι δηλαδή εμείς οι γονείς «δεν ξέρουμε τι μας γίνεται» και «οι αντιλήψεις σας είναι λαθεμένες, ξεπερασμένες και δεν θα μου πείτε εσείς τι θα κάνω». Γιατί εγώ και η γυναίκα μου έχουμε επιλέξει να είμαστε πάνω από τα παιδιά όλα αυτά τα χρόνια, δεν θέλαμε να έχουμε εξωγενείς παράγοντες αλλά θέλαμε να έχουμε την πλήρη ευθύνη. Οπότε έχει φάει πολύ κούραση και ταλαιπωρία η γυναίκα μου, ηρωίδα είναι για μένα, γιατί επέλεξε να την πιο δύσκολη δουλειά του κόσμου. Να είναι μητέρα και σύζυγος».

«Επικοινωνούμε, μου λένε ακόμα και για τα ερωτικά τους, έχω ψάξει και τα κινητά τους. Ναι, το έχω ψάξει και το έχω δηλώσει και δημόσια και δεν ντρέπομαι καθόλου για αυτό. Ξέρεις όμως τι γίνεται; Δεν είναι ότι δεν έχω εμπιστοσύνη στα δικά μου παιδιά, δεν έχω εμπιστοσύνη στους άλλους».

«Τους έχω επικοινωνήσει ότι όσο μένουν στο σπίτι θα λειτουργούν σύμφωνα με τους δικούς μου κανόνες. Τώρα που η μεγάλη μου κόρη έφυγε από αυτό το κομμάτι και είναι ενήλικη, σύμφωνα με τον νόμο, θα πάει να ζήσει μόνη και θέλω να το κάνει αυτό. Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα» παραδέχθηκε, ακόμα, ο Αντώνης Βλοντάκης στην κάμερα του ψυχαγωγικού μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης, Μαμά-δες.

Ο ίδιος μίλησε και για το φλερτ που δέχεται από γυναίκες.

«Συνήθως είναι λόγια ή μηνύματα πολύ ωραία, αν από τα μηνύματα βγάλουμε βέβαια το… πορνογραφικό υλικό. Ναι, έχω μπλοκάρει πολύ κόσμο. Από τότε που το έκανα γνωστό ότι μπλοκάρω, σταμάτησαν να μου στέλνουν», ανέφερε ο Αντώνης Βλοντάκης με την Τζένη Θεωνά να μένει άφωνη.

«Κορίτσια σας παρακαλώ, μη στέλνετε γυμνές φωτογραφίες, μην το κάνετε αυτό στον εαυτό σας. Δεν ξέρετε πότε και πώς μπορεί να χρησιμοποιηθούν. Είναι πολύ επικίνδυνο. Έχω και δύο κόρες και έχω κάνει διατριβή πάνω στο θέμα, άπειρες ώρες. Έχω μιλήσει για το θέμα και στις κόρες μου και στον γιο μου», είπε ο Αντώνης Βλοντάκης στην εκπομπή της ΕΡΤ.