Ο άνθρωπος που δεν ξέρει ποιος είναι!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ο άνθρωπος που δεν ξέρει ποιος είναι!

Μέχρι τα 49 του χρόνια, ο Πωλ Γιόζεφ Φρόνζακ ήξερε ότι όταν ήταν βρέφος μιας ημέρας
είχε απαχθεί από το μαιευτήριο και είχε…επιστραφεί στους γονείς του στο Σικάγο όταν ήταν 2 ετών όταν τον βρήκαν εγκαταλελειμένο σε ένα καροτσάκι στο Νιου Τζέρσει.


Τότε το FBI έκλεισε την υπόθεση. Το δυο ετών αγοράκι έμοιαζε με το νεογέννητο που είχε απαχθεί.

Η απαγωγή είχε γίνει από μια γυναίκα που είχε ντυθεί νοσοκόμα και είχε πει στην μητέρα ότι θα έπαιρνε για λίγο το μωρό για να το εξετάσει ο γιατρός.

Τα χρόνια πέρασαν και ο 49χρονος πλεον Πωλ αποφάσισε να κάνει εξέταση DNA. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι δεν ήταν ο γιος των Φρόνζακ!

Έτσι το FBI ξανάνοιξε την υπόθεση για να ανακαλύψει ποιός στ’ αλήθεια είναι αυτός ο άνδρας και τι απέγινε το μωρό που είχε απαχθεί!

Ο άνθρωπος που δεν ξέρει ποιος είναι!

«Δεν ξέρω πόσο χρονών είμαι, ποιός είμαι, ποιάς εθνικότητας και όλα αυτά που για τους περισσότερους ανθρώπους είναι αυτονόητα», δήλωσε στο CNN.

Το FBI με έδωσε στους γονείς μου λέγοντας ότι είμαι ο βιολογικός τους γιός γιατί τα αυτιά μου έμοιαζαν με εκείνα του βρέφους που είχε απαχθεί!

Το 1964, η υπόθεση αυτή απασχόλησε πολύ τα ΜΜΕ. Είχε γίνει σάλος! Μέχρι και ο Πάπας είχε γράψει επιστολή στους γονείς του Φρόνζακ.

Οι γονείς του Φρόνζακ είναι εν ζωή και συνεργάζονται με το FBI για να λυθεί το μυστήριο. Εκτός από τις νέες μεθόδους που χρησιμοποιεί το FBI οι αρχές κάνουν συνεχώς έκκληση και σε αυτόπτες μάρτυρες που ίσως να είδαν κάτι εκείνη την ημέρα.

zoomblog.org