Ο Άγγελος Μπασινάς μιλά ανοιχτά για το διαζύγιο «Δεν αντεχόταν με τίποτα, να μπαίνω σπίτι και να μην βλέπω τα παιδιά»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Λίλα Κουντουριώτη ήταν οικοδέσποινα στην εκπομπή Μαμά-δες, τον φίλο της και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, Άγγελο Μπασινά. Μαζί μίλησαν για την τεράστια καριέρα του στο ποδόσφαιρο, για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ως παιδί, αλλά και για τις δύο κόρες του, Αλεξάνδρα και Βαλέρια. Ο Άγγελος Μπασινάς περιέγραψε πώς είναι ο ίδιος ως μπαμπάς, ενώ εξήγησε πόσο δύσκολο είναι να συνδυάσεις μια διεθνή καριέρα με την πατρότητα.

Ο Άγγελος Μπασινάς και η πρώην σύζυγός του, Βιβή αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από 19 χρόνια κοινής πορείας.Το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινών φίλων, όταν ακόμα ήταν και οι δύο έφηβοι. Ήταν σε σχέση από την ηλικία των 20 ετών και παντρεύτηκαν το 2005. Λίγο αργότερα απέκτησαν δύο κόρες.


«Ήμουν δίπλα στις κόρες μου με τα προβλήματά τους, τα άγχη τους, τις ανησυχίες τους.  Όταν φτάνεις σε ένα σημείο στο οποίο λες πρέπει να δημιουργήσω και κάτι ή το σταματάς τελείως, ή προχωράς να κάνεις παιδιά, κάτι το οποίο θα σου αλλάξει και όλη τη ζωή.» ανέφερε ο Άγγελος Μπασινάς. «Δεν έλειψα καιρό από το μεγάλωμα των παιδιών. Για καλή μου τύχη, εγώ όταν σταμάτησα το ποδόσφαιρο τα κορίτσια ξεκινούσανε το σχολείο. Και μικρότερα που ήταν δεν πηγαίνανε στο σχολείο γιατί τα είχα μαζί μου στην Αγγλία και στην Ισπανία. Θεωρώ ότι είμαι καλός και στοργικός μπαμπάς. Ήθελα να τις έχω μαζί μου γιατί πραγματικά όταν γυρνάς σπίτι και ξέρεις ότι σε περιμένει κάτι είναι πολύ σημαντικό» δήλωσε ο γνωστός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

Όσο για τις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε εκείνος μετά το διαζύγιο με τη Βιβή Μπασινά, δήλωσε: «Προς τιμήν τους το διαζύγιο το έχουν αντιμετωπίσει πάρα πολύ καλά. Δεν μου έχουν πει κάτι. Θεώρησαν ότι είναι ίσως καλύτερο και για τους δύο. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο στα παιδιά. Όταν ένα ζευγάρι φτάσει σε αυτό το σημείο, δεν πρέπει να μπαίνουν λεπτομέρειες για οτιδήποτε έγινε με τη γυναίκα σου κι έφτασες σε αυτό το σημείο. Θεωρώ ότι πρέπει να είναι ξεκάθαρο ότι δεν μπορούσαμε άλλο, ήταν πολλά τα χρόνια και πάμε παρακάτω ο καθένας στη ζωή του. Δεν είναι εύκολο για τα παιδιά σε αυτήν την ηλικία. Από το πρωί μέχρι το βράδυ ήμουν μαζί τους. Στην αρχή δεν αντεχόταν με τίποτα. Με ενοχλεί ότι μπαίνω στο σπίτι και δεν βλέπω τα παιδιά, δεν έχω την επαφή, τη ζεστασιά του σπιτιού».