Ντάνη Γιαννακοπούλου: Έγκυος η πρωταγωνίστρια του «Έρωτα φυγά» - Οι 10 φωτογραφίες που το μαρτυρούν

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

H Ντάνη Γιαννακοπούλου έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη αυτή την περίοδο, αφού τόσο τα προσωπικά της (κυρίως αυτά), όσο και τα επαγγελματικά της πάνε πρίμα!

Σήμερα μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ανακοίνωσε πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.


«Δυο ψυχές, ένα σώμα» έγραψε η Ντάνη Γιαννακοπούλου στη λεζάντα της ανάρτησής της, ενώ οι 10 φωτογραφίες που επέλεξε να μοιραστεί με τους ακόλουθούς της, δείχνουν το ταξίδι της στη μητρότητα από την πρώτη μέρα που έμαθε το ευτυχές γεγονός μέχρι και σήμερα.

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου σε μια από τις σπάνιες φορές που είχε μιλήσει για τον γάμο της στην εκπομπή Super Κατερίνα, είπε πει

«Ήμασταν 130 άτομα. Έγινε πολιτικός γάμος και έχουμε υπογράψει και σύμφωνο συμβίωσης. Θρησκευτικός γάμος δεν θα γίνει. Υπάρχουν σχέδια για μητρότητα. Άμα είναι να το φέρει η ζωή, θα το φέρει και θα είμαστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι», είχε πει τον Νοέμβριο του 2023 η Ντάνη Γιαννακοπούλου ενώ διένυε ήδη τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Όσο για το περίεργο όνομα της, την απάντηση είχε δώσει στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Το Ντάνη είναι ουσιαστικά η πρώτη λέξη που είπα. Ιωάννα με λένε. Όταν ήμουν μικρή, προσπαθούσα να φωνάξω τον παππού μου που τον λέγανε Γιάννη, δεν μπορούσα και τον έλεγα Ντάνη. Έτσι μου κόλλησε», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

«Ιωάννα με βάπτισαν, αλλά μου έμεινε το Ντάνη», απάντησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η ηθοποιός και οι συμπρωταγωνιστές της στον «Έρωτα φυγά» πέρασαν μια περιπέτεια, όταν αποφασίστηκε να κοπεί  η σειρά από το OPEN TV. Ωστόσο τέλος καλό όλα καλά, αφού πήρε μεταγραφή για τον Ant1.