Νίκος Ψαρράς: Η αμφισβήτηση από τον γιο του- «Ε... δεν είσαι και ο Ρονάλντο, με πέντε Ferrari»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ο Νίκος Ψαρράς έκανε μια πολύ ωραία συζήτηση με την Τζένη Θεωνά στην εκπομπή «Μαμά–δες», μίλησε με ειλικρίνεια και είπε αλήθειες. Αναφέρθηκε στη συγκλονιστική σειρά «Το βραχιόλι της φωτιάς» που πρωταγωνιστεί, τη σύζυγό του και τον γιο του Πάνο που είναι, όπως λέει, η βάση του, η οικογένεια του και η κινητήριος δύναμη για ό,τι κάνει. Δεν δίστασε να αποκαλύψει και την ηλικία του, λέγοντας πως είναι 50 ετών.

Ο επτάχρονος γιος του είναι η μεγάλη αδυναμία του, και του αρέσει να συζητά μαζί του. Όπως είπε μέσα από τα μάτια του ξαναγνωρίζει τον κόσμο. "Ο Πάνος φαντάζεται ότι τα παιδιά γεννιούνται από τα φιλιά. Φεύγαμε από το Κουνγκ Φου προχθές, και μου λέει θα σου πω κάτι: πέρυσι φιλούσες την Καριοφυλλιά (Καραμπέτη), φέτος φιλάς άλλες γυναίκες δεν φοβάσαι μήπως γεμίσει ο κόσμος παιδιά σου; Και του λέω Πανό δεν γίνονται τα παιδιά με τα φιλιά και του εξήγησα με πολύ απλά λόγια και έκανε "μπλιαχ". Δεν θα είναι μπλιαχ σε λίγα χρόνια, αλλά μην βιάζεσαι, θα έρθουν σιγά σιγά τα πράγματα".


Ο ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε ότι ο μικρός πέρασε και την εποχή που τον αμφισβητούσε, αφού δεν του άρεσε που είναι αναγνωρίσιμος και ο κόσμος του μιλά στο δρόμο και θέλει να φωτογραφηθεί μαζί του.

Στην αρχή ο γιος του όταν ήταν μικρότερος, του ζητούσε να σταματήσει το θέατρο, λέγοντας πως είναι κακό. «Τα πρώτα χρόνια όταν περπατάγαμε μαζί και ήταν τεσσάρων χρονών και με σταμάταγε μία κυρία να μου πει ωραία λόγια, κρυβόταν πίσω από το πόδι μου και με τσίμπαγε, μου έλεγε τελείωνε, δεν θέλω να μιλάς σε ξένους» είπε ο Νίκος Ψαρράς.

Στη συνέχεια ανέφερε πως όταν έφτασε τα 6 του χρόνια ο γιος του, άρχισε να το γελοιοποιεί την όλη κατάσταση και μόλις μιλούν κόσμος στον ηθοποιό, έλεγε: "ναι ναι είναι ο Νίκος ο Ψαρράς που παίζει στις Μέλισσες χαχαχα. Τον κοίταγα εγώ, του φαινόταν περίεργο", ενώ τον αμφισβητούσε κιόλας λέγοντας χαρακτηριστικά “Σιγά που είσαι γνωστός ηθοποιός, σιγά μην είσαι και ο Ρονάλντο. Ο Ρονάλντο έχει και πέντε Ferrari εσύ τι έχεις; τίποτα”.

Ο ηθοποιός τόνισε επίσης πως ο γιος του έχει φοβερές απορίες για τη ζωή, όπως όλα τα παιδιά, αλλά μαζί με τη γυναίκα του, ξεκίνησαν από πολύ μικρή ηλικία να του εξηγούν τα πάντα. «Εμείς από πολύ μικρό αρχίσαμε να του εξηγούμε τα πάντα στο κεφάλι του. Τι είναι ο θάνατος, η ζωή, η αγάπη, γιατί διάλεξα τη μαμά, αν την αγαπάω πολύ τη μαμά του γιατί αν τυχόν και τη χωρίσω θα είναι δυστυχισμένος κι αυτός και η μαμά του, πολλά τέτοια ερωτήματα. » πρόσθεσε.

Απάντησε και τι τον απασχολεί στην ανατροφή ενός παιδιού:

«Με απασχολεί πάρα πολύ η χρήση της οθόνης στα παιδιά. Θεωρώ εννιά πολύ εθιστική. Θεωρώ ότι τα αποδιοργανώνει, τα γεμίζει εκνευρισμό. Είναι εύκολη λύση για όλους μας, όταν έχουμε δουλειές... Ο γιος μου μεγαλώνει σε ένα σπίτι γεμάτο βιβλία. Η γυναίκα μου λέει "θα τρελαθώ αν διανοηθώ ότι ο Πάνος δεν θα ανοίξει κανένα από αυτά τα βιβλία και θα είναι μόνο σε μια οθόνη". Την οθόνη δεν μπορούν να την αποφύγουν, μοιραία θα είναι η προέκταση του χεριού τους. Άρα αφού θα έρθει ας προστατεύσουμε τα μικρά από αυτό. Με απασχολεί πολύ σε τι περιβάλλον θα μεγαλώσει. Με απασχολεί πολύ το μπούλινγκ, δεν θέλω να υποστεί καμία βία και πολύ περισσότερο να μην ασκήσει βία, ξέρει πολύ καλά τη λέξη μπούλινγκ. Μπυ αρέσει που αθλείται. Προσπαθούμε να του δίνουμε ερεθίσματα άλλα, από αυτά που έχει στο σχολείο. Διαφωνώ με τις πολλές δραστηριότητες στα παιδιά από μικρά. Τα παιδιά πρέπει να παίζουν, εμείς μεγαλώσαμε στους δρόμους μέσα στα χώματα και Δόξα τω Θεώ που το κάναμε».