Νίκος Πολυδερόπουλος: Η καθημερινότητα με τον νεογέννητο γιο του - Νέος μπαμπάς, γεμάτος χαρά!
Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση
Μια από τις πιο γλυκές και τρυφερές περιόδους της ζωής του βιώνει ο Νίκος Πολυδερόπουλος, καθώς πριν από έναν μήνα έγινε πατέρας για πρώτη φορά.
Το ζευγάρι πλέον έχει επιστρέψει στο σπίτι με τον νεογέννητο γιο τους και προσπαθεί σιγά-σιγά να προσαρμοστεί στη νέα, απαιτητική, αλλά και γεμάτη μοναδικές στιγμές καθημερινότητα που φέρνει ο ερχομός ενός παιδιού. Κάθε μέρα είναι γεμάτη μικρές χαρές, αλλά και προκλήσεις που κάνουν την εμπειρία της γονεϊκότητας ακόμα πιο ξεχωριστή.
Το απόγευμα της Τρίτης 24 Φεβρουαρίου, ο ηθοποιός μαζί με τη σύντροφό του, Βαλάσια Συμιακού, απόλαυσαν μια χαλαρή βόλτα με τον ενός μήνα γιο τους, χαμογελώντας και απολαμβάνοντας τον πολύτιμο χρόνο που περνούν μαζί του.
Η Βαλάσια δεν δίστασε να μοιραστεί τη στιγμή με τους ακολούθους της στο Instagram, δημοσιεύοντας μια τρυφερή φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί με τους «δύο άντρες της ζωής της», τον σύντροφό της και τον μικρό τους. Η εικόνα αποπνέει αγάπη, ζεστασιά και την απλή, καθημερινή ευτυχία της οικογένειας.
Παρότι ο Νίκος Πολυδερόπουλος συνήθως κρατά χαμηλούς τόνους σχετικά με την προσωπική του ζωή, αυτή τη φορά θέλησε να μοιραστεί τη χαρά του με το κοινό του, δείχνοντας τη γλυκιά πλευρά της πατρότητας που γεμίζει την καρδιά του.
Ενώ μοιράστηκε άλλο ένα στιγμυότυπο απο τη βόλτα τους.










