Νίκος Kουρής στο «Μαμά-δες»: Το να είσαι μπαμπάς είναι κάτι συγκλονιστικό!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Στο πλατό του «Δες και βρες» πήγε η Ζωή Κρονάκη με τις «Μαμά-δες» και ο Νίκος Κουρής την υποδέχτηκε επικά. Την έβαλε στη θέση των παικτών και της έκανε μια εξαιρετικά τρολ ερώτηση: «Τα παιδιά του Ζεβεδαίου ποιον είχανε πατέρα;»

Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση του με τον γιο του, την απόφασή του να γίνει ηθοποιός, αλλά και τη αντιμετώπιση που είχε.


Ο Νίκος Κουρής εκμυστηρεύτηκε: "Δεν μπορούμε εμείς οι γονείς να έχουμε το παράλογο θράσος να θέλουμε να σταματήσουμε την έκφραση των γενεών. Εγώ βίωσα μέχρι και την απόλυτη απαξίωση όταν αποφάσισα να γίνω ηθοποιός. Μέχρι να γίνεις κάποιος είσαι τίποτα".

"Το να είσαι μπαμπάς είναι μια ιστορία από μόνη της συγκλονιστική. Το παιδί μου είναι χρυσό, δεν θέλω να πω τίποτα παραπάνω. Δεν μου αρέσει αλλά κάνω στο παιδί μου τις ίδιες τετριμμένες ερωτήσεις που έκαναν και οι γονείς μας. Έχει πολύ φυσική κλίση στη μουσική. Έχει ένα ταλέντο, δεν ξέρω αν θα το ακολουθήσει πιο σοβαρά"σημείωσε για τη συμπεριφορά του ως γονιός.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε μιλώντας για τον γιο του: "Δεν θα πω ποτέ στο παιδί μου τι να κάνει και τι μουσική να ακούσει. Θα του πω τη γνώμη μου, θα φροντίσω να ακούσει και άλλα πράγματα -που το έχω κάνει ήδη- για να έχει μια πλήρη ακουστική εικόνα".