Νίκη Λυμπεράκη: «Απέκτησα τον γιο μου 38 ετών, δεν θα μπορούσα να αντεπεξέλθω με ένα δεύτερο παιδί»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Νίκη Λυμπεράκη έλαχε ανοικτά εκφράσει την επιθυμία της, να αποκτήσει δεύτερο παιδί, με τη διαδικασία της υιοθεσίας. Ωστόσο ο 3χρονος γιος της Πάνος, απορροφά όλη την ενέργεια της, έτσι έχει πλέον δεύτερες σκέψεις...

Σχετικά με την σχέση που έχει με τον γιο της, Πάνο, η Νίκη Λυμπεράκη ανέφερε: «Είναι πια ολόκληρος άντρας. Φέτος το καλοκαίρι συνειδητοποίησα ότι μπορεί να λέει «όχι» σε όλα, έχει δίκη του βούληση και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Εκπλήσσεσαι πως αυτό το πλασματάκι που βγήκε από μέσα σου, ξαφνικά παίρνει μία τσάντα στον ωμό και λέει γεια σου μαμά» είπε αρχικά η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια για τον μοναχογιό της, στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» στο Mega.


Όσο για το αν γυρίζει στο μυαλό της ακόμα η ιδέα της υιοθεσίας, η Νίκη Λυμπεράκη απάντησε: «Είμαι ανεπιφύλακτα υπέρ της υιοθεσίας ενός παιδιού, άλλα αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι δεν θα μπορούσα να αντεπεξέλθω με ένα δεύτερο παιδί. Απέκτησα τον Πάνο στα 38 μου, δεν έχω την ίδια ενέργεια. Δεν θα υιοθετούσα παιδί εάν δεν ήμουν απολύτως σίγουρη ότι μπορώ να ανταποκριθώ συναισθηματικά».

Όσον αφορά στον θάνατο του πατέρα της, η Νίκη Λυμπεράκη εξομολογήθηκε: «Τα τελευταία χρονιά δεν πάω συχνά στη Λευκάδα, μου είναι λίγο δύσκολο λόγω της απώλειας του πάτερα μου. Όσες φορές έχω πάει, είμαι λίγο μαγκωμένη. Η διαχείριση της απώλειας είναι πολύ δύσκολη, γι’ αυτό πολύ βολικά προσπαθώ να μην το φέρνω μπροστά μου. Έχω κάνει οκτώ χρονιά ψυχοθεραπεία, η οποία συνδέεται με τη διαχείριση μίας δύσκολης κατάστασης, που χρόνιζε και τελικά κατέληξε στην απώλεια».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Niki Lymperaki (@nikilymperaki)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Niki Lymperaki (@nikilymperaki)