Νέα Σελήνη στον Λέοντα: Σε ποιους τομείς επηρεάζει κάθε ζώδιο

Δημοσιεύθηκε στις

Σήμερα Τετάρτη 16 Αυγούστου, θα έχουμε το νέο φεγγάρι στο ζώδιο του Λέοντα και συγκεκριμένα στις 23 μοίρες του ζωδίου.

Από την Γιώτα Ανδρεάδου


Επηρεάζονται άμεσα τα ζώδια του σταθερού σταυρού φυσικά, δηλαδή οι Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί και ακόμη πιο έντονα όσοι έχουν γενέθλια τις ημέρες κοντά στην Νέα Σελήνη.

Συνήθως, η Νέα Σελήνη μας επηρεάζει για τις επόμενες 2 εβδομάδες ή για έναν ολόκληρο μήνα, μέχρι δηλαδή την επόμενη Νέα Σελήνη.

Όσοι όμως έχουν γενέθλια κοντά στις 16/8 επηρεάζονται για ολόκληρη την γενέθλια χρονιά τους και μπορούν να περιμένουν νέα δυναμικά ξεκινήματα και σημαντικές αλλαγές.

Το φεγγάρι αυτό κάνει σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη, οπότε δεν αποκλείεται το "παρελθόν" να επιστρέψει τώρα με κάποιον τρόπο στις ζωές μας. Τα χρήματα, αλλά και οι σχέσεις, θα μας απασχολήσουν έντονα τις ημέρες αυτές. Οι κεραυνοβόλοι έρωτες μάλλον θα έχουν την τιμητική τους.

Επίσης, η Σελήνη αυτή θα σχηματίσει και όψη τετραγώνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου. Και όπου εμπλέκεται ο Ουρανός, τότε μπορούμε να περιμένουμε δυναμικές αλλαγές, ξαφνικά και απρόσμενα γεγονότα και ενδεχομένως αλλαγή πορείας στις ζωές μας. Φυσά γενικότερα ένας αέρας ανανέωσης. Για να δούμε όμως με ποιόν τρόπο θα επηρεαστούν τα δώδεκα ζώδια

Κριός

Ο προβολέας θα ρίξει φως στην ερωτική σας ζωή. Το φλερτ και ο έρωτας θα σας απασχολήσουν έντονα τις ημέρες αυτές και ένα νέο πρόσωπο ίσως να εισβάλλει με φόρα στην ζωή σας. Αποφύγετε τις οικονομικές σπατάλες

Ταύρος

Το κυρίως θέμα των ημερών θα είναι το σπίτι και η οικογενειακή σας ζωή. Ίσως να αλλάξετε συγκάτοικο, να κάνετε μια μετακόμιση ή μια ανακαίνιση στον χώρο που ζείτε.

Δίδυμοι

Αλλάζει ριζικά ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνείτε με τους άλλους γύρω σας. Ίσως να σας απασχολήσουν θέματα σπουδών ή να ξεκινήσετε κάποιο σεμινάριο ή ένα δημιουργικό χόμπι.

Καρκίνος

Το θέμα που θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα τις ημέρες αυτές είναι τα χρήματα και γενικότερα τα οικονομικά σας. Το πώς θα διαχειριστείτε τους πόρους σας ή θα βρείτε νέες πηγές εισοδήματος.

Λέων

Θα είστε σαφώς οι πρωταγωνιστές των ημερών μιάς και η Νέα Σελήνη συμβαίνει στο δικό σας ζώδιο. Ετοιμαστείτε λοιπόν για πάσης φύσεως αλλαγές, οι οποίες δεν αποκλείεται να είναι ερωτικού χαρακτήρα.

Παρθένος

Το φεγγάρι αυτό, σάς καλεί να προσέξετε τον εαυτό σας, να εστιάσετε στην υγεία σας και να ξεκουραστείτε όσο μπορείτε. Καλό θα ήταν να είστε συνετοί με τα χρήματα. Ίσως να σας απασχολήσουν και θέματα καριέρας.

Ζυγός

Έρχονται αλλαγές οι οποίες έχουν να κάνουν με τον κύκλο των φίλων σας. Νέοι άνθρωποι ίσως να εισβάλλουν από το πουθενά στην ζωή σας ή ένας φίλος να μετατραπεί σε μεγάλο έρωτα. Δώστε όλη σας την ενέργεια σε έναν στόχο και ίσως τώρα να πάρετε οτιδήποτε επιθυμείτε

Σκορπιός

Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε θέματα επαγγελματικής φύσεως. Η καριέρα και η κοινωνική σας θέση δηλαδή θα είναι τα θέματα των ημερών. Ίσως ακόμη και να δεχτείτε βοήθεια από πρόσωπα ισχύος και έτσι να πάρετε μια προαγωγή. Επίσης πιθανό σενάριο είναι το να επιστρέψετε σε μια δουλειά η όποια έχει να κάνει με το παρελθόν σας.

Τοξότης

Μια Νέα Σελήνη, η οποία λειτουργεί υποστηρικτικά για το ζώδιό σας και σας βοηθά σε θέματα σπουδών αλλά και σε επαγγελματικές υποθέσεις. Μπορεί τώρα να ξεκινήσετε να σπουδάσετε κάτι καινούργιο ή απλά να ταξιδέψετε περισσότερο τις ημέρες αυτές.

Αιγόκερως

Τα χρήματα και γενικά το οικονομικό σας στάτους, θα είναι το σημαντικό θέμα που θα σας απασχολήσει με το φεγγάρι αυτό. Ίσως για παράδειγμα να χρειαστεί να δανείσετε χρήματα ή να λάβετε πίσω κάποια δανεικά. Ακόμη, μπορεί να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας και να αλλάξουν με κάποιον τρόπο τα συναισθήματά σας για κάποια κατάσταση. Καλό θα ήταν να αποφύγετε τα περιττά έξοδα.

Υδροχόος

Η προσοχή σας θα στραφεί στον τομέα των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών. Η επιστροφή ενός/μίας πρώην είναι πολύ πιθανό σενάριο. Ενδεχομένως μάλιστα να αλλάξουν τα δικά σας αισθήματα για κάποιον/α πρώην.

Ιχθύς

Θέματα επαγγελματικής φύσεως, θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας. Ενδέχεται ακόμη να επιστρέψετε σε κάποια δουλειά από το παρελθόν σας ή να συνεργαστείτε ξανά με παλιούς συναδέλφους. Επίσης είναι καιρός για να προσέξετε την υγεία σας και να χαλαρώσετε

H αστρολόγος Γιώτα Ανδρεάδου

Γιώτα Ανδρεάδου 

Αστρολόγος

Mail panagiotaa4@gmail.com

Viber 0049 1794969019