Νατάσα Παζαΐτη: Την περίοδο της ειδικότητας τα παιδιά με ρωτούσαν «μαμά, σήμερα θα γυρίσεις σπίτι;»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

H Νατάσα Παζαΐτη - Καραμανλή παρότι υπήρξε πρώτη κυρία της χώρας, πάντα κρατούσε χαμηλούς τόνους. Εξελίχθηκε ακαδημαϊκά και επαγγελματικά και σήμερα ως χειρουργός δίνει τη μάχη με τις γυναίκες που πάσχουν από καρκόνο του μαστού.

Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στη δημόσια ζωή ως σύζυγος του, τότε προέδρου της ΝΔ, Κώστα Καραμανλή, η Νατάσα Παζαΐτη φρόντισε να αποφεύγει όσο γίνεται τη δημοσιότητα. Ακόμη και τα χρόνια που ήταν η σύζυγος του πρωθυπουργού της χώρας, δεν είχε δώσει καμία τηλεοπτική συνέντευξη.


Τώρα, σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη, στο Happy Day και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, μίλησε και για τη μητρότητα τις δυσκολίες που αντυιμετώπισε την εποχή που έκανε την ειδικότητα. Η κ. Παζαϊτη, είναι μητέρα, των δίδυμων 20χρόνων, Αλέξανδρου και Αλίκης, που ειναι φοιτητές σε ελληνικά πανεπιστήμια.  (Η Αλίκη σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Πατρών, ενώ ο Αλέξανδρος,  Διοίκηση Επιχειρήσεων στη Θεσσαλονίκη).

Σε ένα μικρό απόσπασμα που μεταδόθηκε ήδη, η Νατάσα Παζαΐτη μιλά για τις εμπειρίες της ως γιατρός αλλά και για τα παιδιά της.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ το βλέμμα της γυναίκας όταν ξύπνησε από την αναισθησία που έβαλε με ταραχή το χέρι της πάνω στο στήθος. Η πιο δύσκολη περίοδος ήταν της ειδικότητας, που τα παιδιά μου ήταν μικρά. Θυμάμαι πάντα που με ρωτούσαν “μαμά, σήμερα θα γυρίσεις σπίτι;”. Είμαι καλό παράδειγμα για αυτούς, δεν είμαι κακό. Μου το έχουν συγχωρέσει».