Ναταλία Δραγούμη & Γιάννης Κότσιρας έρχονται στο "Μαμά-δες"

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ραντεβού και αυτό το Σάββατο (17:00) στην ΕΡΤ2 μας δίνει η Ζωή Κρονάκη και η εκπομπή Μαμά-δες. Η έμπειρη δημοσιογράφος συζητά με διάσημες (και όχι μόνο) μαμάδες πως περνούν με τα παιδιά τους, αλλά και τις δυσκολίες που συναντούν ως γονείς. Συναντά μπαμπάδες που μιλούν για το ρόλο τους μέσα στην οικογένεια, αλλά και γυναίκες με δυσκολίες που βγαίνουν νικήτριες.

Κάθε εβδομάδα, η πολυθεματική εκπομπή επιχειρεί να «εκπαιδεύσει» γονείς και υποψήφιους γονείς σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητά τους, αλλά και τις νέες συνθήκες ζωής που έχουν δημιουργηθεί.

Ναταλία Δραγούμη & Γιάννης Κότσιρας έρχονται στο "Μαμά-δες"

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Γιάννης Κότσιρας έρχεται στη στήλη "Μπαμπά μίλα" και μας μιλάει για τα παιδιά του αλλά και για το πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με τα παιδικά τραγούδια.

Η Ναταλία Δραγούμη σε μία συζήτηση μεταξύ μαμάδων με τη Ζωή Κρονάκη, αποκαλύπτει τον τρόπο που μιλάει στα παιδιά της για τα δύσκολα θέματα και για τους κινδύνους που μπορεί να συναντήσουν στη ζωή τους.

Μαθαίνουμε τι σημαίνει η έλλειψη βιταμίνης D στα παιδιά μας, αλλά και πόσο σημαντικό είναι το να τρώει όλη η οικογένεια μαζί για την ψυχολογία των παιδιών.

Η προστασία των παιδιών μας στο διαδίκτυο και ιδιαίτερα σε ότι έχει να κάνει με το cyber bullying, θα αναλυθεί διεξοδικά στη στήλη safenet.

Ναταλία Δραγούμη & Γιάννης Κότσιρας έρχονται στο "Μαμά-δες"

Τέλος η Χριστίνα Αλούπη από την Αμερική όπου μένει, μιλάει για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στις εγκυμοσύνες της, αλλά και το πόσο θα ήθελε να μεγαλώσουν τα παιδιά της στην Ελλάδα.

Μην ξεχάστε την εκπομπή "Μαμά-δες" και αυτό το Σάββατο στις 17:00 στην ΕΡΤ 2.