Νάντια Μπουλέ: Από όταν ήρθε η μικρή δεν ήθελα να λείπω τα βράδια - Θήλαζα για πάνω από 2 χρόνια

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Τζένη Θεωνά υποδέχθηκε την Νάντια Μπουλέ και μίλησε για όλα, για τον σύντροφο της, αλλά και για την κόρη της Σεμέλη που είναι αυτοκόλλητες.

Η ίδια δεν είχε καθόλου στο μυαλό της το να κάνει παιδί αλλά όπως εξομολογήθηκε πρόκειται για ένα δώρο ζωής που σε πάει σε άλλα μονοπάτια.


«Νομίζω αν μπορούμε να χωρίσουμε το επαγγελματικό με το προσωπικό, οι περισσότερες αλλαγές έγιναν στο προσωπικό. Πολλές φορές με ρωτάνε αν ήθελα να κάνω παιδί, δεν το σκεφτόμουν πραγματικά. Δεν υπήρχε ούτε καν στο οπτικό μου πεδίο. Το κοιτούσα από απόσταση και δεν ήθελα να μπω σε αυτό. Κάπως “μαλάκωσα” όταν έκανε ο αδελφός μου το πρώτο του παιδάκι. Παρότι ήμουν σε σχέση χρόνια πολλά πάλι δεν το σκεφτόμουν. Αν έκανα οικογένεια με αυτόν θα έκανα! Ούτε εκείνος το σκεφτόταν. Όσες φορές το είχαμε συζητήσει δεν ήταν στο κεφάλι μας. Κάπως, όμως, ήρθε με έναν τρόπο αναπάντεχο, λίγο εύκολο ευτυχώς. Υπήρχαν γυναικολογικά ζητήματα που ήταν πιθανόν να μου δημιουργήσουν θέματα και το είχα βγάλει από το μυαλό μου. Όταν ήρθε πια αυτό το δώρο, έπαθα μια τρομερή αλλαγή στο μέσα μου. Αν δεν το έχεις ζήσει δεν μπορείς να καταλάβεις ποιοι καινούργιοι δρόμοι ανοίγουν. Έρχεται ένα τεράστιο δώρο που σου μαθαίνει ξανά πράγματα και να ξαναπιάσεις τη ζωή από το μηδέν. Από την πρώτη μέρα ξαναβλέπεις τη ζωή και από μια οπτική κοντινή και ταυτόχρονα μακρινή.

Επειδή ξεκίνησα πολύ μικρή το κομμάτι του έντονου στρες το βίωσα τότε και ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ. Δεν γίνεται να μην περάσεις πιεστικά άμα κάνεις hard core τηλεόραση. Είναι δύσκολο! Με αφορμή αυτό συνειδητοποίησα ότι πρέπει να έχω την επιλογή να λέω όχι. Και πώς θα το έχω αυτό; Να εξασφαλίσω την επαγγελματική μου ανεξαρτησία. Έχω κάνει αρκετά από όσα θα ήθελα στην τηλεόραση. Σε αυτή τη φάση θα ήθελα να κάνω μια εκπομπή για το wellness. Από όταν ήρθε η μικρή, η επιθυμία μου να λείπω τα βράδια εξαϋλώθηκε. Δεν ήθελα να λείπω τα βράδια, θήλαζα και για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο θηλασμός μου πήρε δύο χρόνια και τρεις μήνες. Μέχρι που κόπηκε ο θηλασμός ξυπνούσε συνέχεια. Είναι πολύ δύσκολο το θέμα του βραδινού ύπνου. Εκεί χρειάζεται και υπομονή από τον σύντροφο και δεν ξυπνούσε το βράδυ και είναι δύσκολο να καταλάβει γιατί έχεις νεύρα».

Πάντως όταν έμεινε έγκυος αιφνιδιάστηκε: «Δεν το είχαμε προγραμματίσει, είχα νεύρα στην αρχή, δεν μίλαγα του άντρα μου για μια βδομάδα. Ήμασταν μαζί και το αντιμετωπίσαμε με έκπληξη και οι δύο, αυτός με άρνηση. Μου είπε να κάνω κι άλλο τεστ. Δεν το περιμέναμε» ανέφερε, και όπως εξήγησε αιτία ήταν και τα γυναικολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε.