Η Νάντια Μπουλέ και η παιδική σκανδαλιά με το σάντουιτς!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Νάντια Μπουλέ και η παιδική σκανδαλιά με το σάντουιτς!

Η Νάντια Μπουλέ εξομολογείται στην Κύρα Κάπη την μεγαλύτερη παιδική σκανδαλιά της: 

"Η μαμά μου, μου έφτιαχνε κάθε μέρα ένα σάντουιτς, για να πάρω στο σχολείο, ξέρεις από αυτά τα τεράστια σάντουιτς που φτιάχνουν οι μαμάδες με το ψωμί από το φούρνο και το μπουκώνουν με ότι μπορείς να φανταστείς για να το κάνουν πιο υγιεινό ! 

Ήταν αυτό το κλασσικό σάντουιτς που κανένα παιδάκι δε θέλει να φάει, πρώτον επειδή είναι της μαμάς του και δεύτερον γιατί παραείναι υγιεινό!  Εμένα λοιπόν μου έφτιαχνε κάθε πρωί ένα τέτοιο σάντουιτς. Ήταν ένα τέρας μέσα στην τσάντα.

Όταν λοιπόν γυρνούσα από το σχολείο το σάντουιτς έπρεπε να λείπει από την τσάντα αλλιώς η μητέρα μου με μάλωνε. Επειδή με είχε κουράσει πάρα πολύ, αυτή η τόσο υγιεινή διατροφή, σ’ αυτήν την ηλικία κάποια στιγμή άρχισα να αναζητώ μια λύση στο πρόβλημα…

Μάλλον όμως δεν ήμουν τόσο έξυπνη όσο χρειαζόταν και αντί να πετάω το σάντουιτς σε κάποιο άλλο σημείο εκτός σπιτιού, μου φάνηκε πάρα πολύ λογικό, να το πετάω στον κήπο της πολυκατοικίας. Εμείς μέναμε στον δεύτερο όροφο μιας οικογενειακής πολυκατοικίας και με τη σπιτονοικοκυρά είχαμε πολύ καλές σχέσεις.

Κάποια στιγμή η σπιτονοικοκυρά άρχισε να βρίσκει στην πυλωτή της πολυκατοικίας κάθε μέρα από ένα σάντουιτς. Τις πρώτες μέρες η γυναίκα δεν είπε τίποτα, όταν όμως το φαινόμενο άρχισε να γίνεται πολύ συχνό, χτύπησε το κουδούνι στη μαμά μου μαζί με τα σάντουιτς στο χέρι, δεν έχω ιδέα πόσα είχαν μαζευτεί, και την ρώτησε αν ξέρει κάτι σχετικά ή αν απλά είχε αρχίσει να βρέχει σάντουιτς από τον ουρανό. Η μαμά ήξερε ότι δεν έβρεχε σάντουιτς και τότε συνειδητοποίησα ότι πρέπει να γίνω πιο πονηρή!”.

  •  Η Νάντια Μπουλέ παρουσιάζει ραδιοφωνικά το Easy Breakfast μαζί με τον Άρη Καβατζίκη καθημερινά 6.00-10.00 στον Easy 97,2 .
  • Παρουσιάζει κάθε Παρασκευή στις 22.15 το The Biggest Game Show In The World στην τηλεόραση του ΑΝΤΕΝΝΑ
"