Μπρους Γουίλις: Η συγκινητική εξομολόγηση της κόρης του για το πρόβλημα υγείας του

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η κόρη του Μπρους Γουίλις, Ταλούλα, στη Ντρου Μπάριμορ και μίλησε για τη σχέση με τις αδελφές της, και τη μητέρα της Ντέμη Μουρ, αλλά και για τη δύσκολη μάχη του πατέρα της με τη μετωποκροταφική άνοια.

Αρχικά η Ταλούλα τόνισε πόσο δεμένη είναι με τις αδελφές της, και τη μητέρα της, αν και είναι διαφορετικές μεταξύ τους. «Μιλάμε καθημερινά» είπε χαρακτηριστικά.


Η κόρη της Ντέμι Μουρ και του Μπρους Γουίλις, αποκάλυψε πως η οικογένεια αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τη διάγνωσή του, προκειμένου να ευαισθητοποιηθεί η κοινή γνώμη για την ασθένεια.

«Αν μπορούμε να πάρουμε κάτι που παλεύουμε ως οικογένεια και ατομικά, για να βοηθήσουμε άλλους ανθρώπους, να το μετατρέψουμε σε κάτι όμορφο, αυτό είναι πραγματικά ξεχωριστό για εμάς», ανέφερε η 29χρονη Ταλούλα.

Στη συνέχεια η Ταλούλα αποκάλυψε πως ο πατέρας της παραμένει ο ίδιος με πολλούς τρόπους, αλλά έχει χάσει μέρος της χαράς της ζωής και των γλωσσικών του δεξιοτήτων.

Η 29χρονη κόρη του Μπρους Γουίλις είπε χαρακτηριστικά: «Είναι ο ίδιος… το οποίο νομίζω, από αυτή την άποψη, έχω μάθει ότι είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείς να ζητήσεις. Και αυτό που βλέπω είναι αγάπη όταν είμαι μαζί του. Είναι ο μπαμπάς μου και με αγαπάει».