Μπόμπα - Τανιμανίδης: Πανευτυχείς επέστρεψαν στο σπίτι με τις δίδυμες - Όσα αποκάλυψαν για τις κόρες τους

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Στη θαλπωρή του σπιτιού τους επέστρεψαν σήμερα Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης με τις δίδυμες κόρες τους.

Το ζευγάρι συγκινημένο βγήκε από το μαιευτήριο και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, ενώ η όμορφη μητέρα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της.


«Πλέω σε πελάγη ευτυχίας, δεν το πιστεύω ότι πριν πέντε ημέρες είχα δύο ανθρώπους μέσα μου και τώρα συγκινούμαι. Πέντε μέρες κλαίμε τώρα. Είναι πολύ συγκινητικό. Όταν μου τις έδωσαν στο χειρουργείο αμέσως και τις ακούμπησα ήταν η πιο μαγική στιγμή της ζωής μου», δήλωσε η γλυκιά μανούλα.

Ο παρουσιαστής, ο οποίος μοιράζει γλυκά από το πρωί έξω από το μαιευτήριο, αποκάλυψε ποια είναι η πιο όμορφη εικόνα που έχουν δει τα μάτια του.

«Βλέπουμε την αγάπη τη δική σας και όλου του κόσμου και δεν το πιστεύουμε», σημείωσε ο χαρούμενος μπαμπάς και συνέχισε: «Η πιο όμορφη στιγμή είναι όταν επέστρεψαν στο δωμάτιο η Χριστίνα με τα παιδιά, να τα κρατάει στην αγκαλιά της  και να τα θηλάζει. Δεν έχω ξαναδεί πιο όμορφη εικόνα, αν κι έχω ταξιδέψει πολύ στη ζωή μου».

Η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε για την πρόκληση του θηλασμού και όπως είπε μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά με τις μικρές. «Ο θηλασμός είναι πρόκληση γιατί είναι και δύο τα μωρά. Φαντάζομαι και με ένα θα είναι εξίσου πρόκληση. Οι μαίες είναι φανταστικές, με βοηθούσαν με υπομονή κι επιμονή. Τα έχω πάει αρκετά καλά και όλα καλά», εξήγησε η Χριστίνα Μπόμπα.

Μπόμπα - Τανιμανίδης: Πανευτυχείς επέστρεψαν στο σπίτι με τις δίδυμες - Όσα αποκάλυψαν για τις κόρες τους

Πάντως το ζευγάρι αν και έχει καταλήξει στα ονόματα που θα δώσει στις μικρές, δεν τα αποκάλυψε στους δημοσιογράφους που το πολιόρκησε έξω από το μαιευτήριο. «δεν έχουν ακόμα Instagram Account τα μωρά, οπότε θα περιμένουμε λίγο» είπε γελαστός ο "χαζομπαμπάς".

Όταν το ζευγάρι ρωτήθηκε αν τα μωρά έχουν πάρει τα γαλάζια μάτια της Χριστίνας , ο Σάκης επενέβη. «Ας τα πάρουν όλα της Χριστίνας να είμαστε χαρούμενοι», σημείωσε και συνέχισε μιλώντας για τη ζωή του με τρεις γυναίκες πλέον στο σπίτι: «Θα λιώνω όλη μέρα, θέλω να λιώνω σαν βούτυρο στο πάτωμα. Πεθαίνω, πεθαίνουμε τις αγαπάμε πάρα πολύ. Κουνιούνται και κινείται ο κόσμος όλος μου», είπε ο παρουσιαστής, ο οποίος επισήμανε ότι ο ίδιος δεν ήταν παρών στον τοκετό διότι δεν επιτρεπόταν (η Χριστίνα γέννησε την περασμένη Τετάρτη με καισαρική), αλλά εκτός από τον γυναικολόγο της, στην αίθουσα του τοκετού ήταν παρών και ο αδερφός του Σάκη, επίσης γυναικολόγος, ο οποίος ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη για να είναι εκεί.