Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Πρώτο επισκεπτήριο από τους γονείς του - Τι ρωτούσε για τη μικρή Λυδία

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Το πρώτο επισκεπτήριο στις Φυλακές Μαλανδρίνου δέχθηκε από τους γονείς του ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της συζύγου του, Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν τον είχαν συναντήσει από την ημέρα που συνελήφθη και ομολόγησε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, ο Αναγνωστόπουλος έκανε αίτημα στις φυλακές Μαλανδρίνου για να δεχτεί επισκεπτήριο το οποίο έγινε δεκτό και είδε τους γονείς του στις 16:00 την Τετάρτη (15/6).


Ο ίδιος δεν βγαίνει καθόλου από το κελί του, αλλά προτιμά να διαβάζει βιβλία, ενώ όπως έχει πει θέλει να δώσει Πανελλαδικές Εξετάσεις για να εισαχθεί στη Νομική.

Με τους γονείς του συζήτησε για όλες τις δικαστικές εξελίξεις, ενώ φαίνεται πως τους έκανε συνεχείς ερωτήσεις για την κόρη του Λυδία. Συγκεκριμένα ρωτούσε αν κλαίει, αν έβγαλε δόντια και πως είναι η μικρή γενικότερα. Ενημερώθηκε για όλες τις εξελίξεις, αλλά και για την επιθυμία των γονιών της Καρολάιν, να αλλάξουν το επίθετό της, και να μην στον συναντήσει ποτέ.

Επίσης, μέσα στις επόμενες μέρες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν αποκλείεται να κάνει νέο αίτημα για μεροκάματα στις φυλακές Μαλανδρίνου προκειμένου να μειώσει την ποινή του.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της αδικοχαμένης Καρολάιν, κ. Χαρμάνης δήλωσε στην εκπομπή "Το Πρωινό": "Υπάρχει απόφαση του δικαστηρίου για την επικοινωνία της οικογένειας του Μπάμπη με το παιδί, μία απόφαση που η οικογένεια της Καρολάιν την ακολουθεί ευλαβικά".