Μωρό αρπάζει το δάκτυλο του γιατρού τη στιγμή της γέννησης του

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Δείτε τη φωτογραφία που κάνει τον γύρο του κόσμου.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η φωτογραφία ενός αγέννητου μωρού το οποίο απεικονίζεται να αρπάζει το δάχτυλο του γιατρού, καθώς βγαίνει από την μήτρα της μητέρας του.


Η φωτογράφος στο επάγγελμα, Alicia Atkins από το Glendale της Arizona, υποβλήθηκε σε καισαρική τομή. Ο σύζυγος της τραβούσε φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της γέννησης της μικρής Nevaeh και κατάφερε να αποθανατίσει τη σπάνια φωτογραφική στιγμή.

Στις 26 Δεκεμβρίου, το ζευγάρι δημοσίευσε τη φωτογραφία στην επίσημη σελίδα του φωτογραφικού στούντιο της Alicia στο Facebook, γράφοντας:

«Αυτό συνέβη όταν γεννούσα με καισαρική τομή πριν από 10 εβδομάδες. Η κόρη μου, καθώς έβγαινε από μέσα μου, άρπαξε το δάχτυλο του Dr. Sawyer. Ο σύζυγός μου τράβηξε αυτή τη μοναδική σκηνή. Είναι συγκλονιστικό».

Οι ίδιοι ευχαρίστησαν μέσω Facebook, όλους όσους μοιράστηκαν τη φωτογραφία και τους εκατοντάδες χρήστες του κοινωνικού δικτύου που τους «βομβάρδισαν» με θετικά σχόλια. Η φωτογραφία άλλωστε, έγινε κεντρικό θέμα σε πολλά διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Πηγή: Dailymail