Μιμή Ντενίση: Η Μαριτίνα δέχτηκε αρκετό bullying, της έλεγαν «τι ανάγκη έχεις εσύ...»

Δημοσιεύθηκε στις

Η Μιμή Ντενίση υποδέχτηκε την εκπομπή «Μπαμπάδες» στο σπίτι της και μίλησε με τον Τάσο Ιορδανίδη για τη σχέση της με την κόρη της, Μαριτίνα.

Η ηθοποιός και θασάρχις παραδέχτηκε πως η κόρη της δέχτηκε bullying στην εφηβεία της, λόγω της διάσημης μαμάς της: «Η Μαριτίνα γενικά δεν ήταν ποτέ ανταγωνιστική με εμένα. Πάντα έλεγε τι ωραία είσαι μαμά μου, έχω την πιο ωραία μαμά.


Είχε αρκετό bullying από το περιβάλλον, παιδιά της έλεγαν «τι ανάγκη έχεις εσύ η μάνα σου σου ανοίγει όλες τις πόρτες, είσαι η κόρη της Ντενίση και νομίζεις ότι είσαι κάποια» χωρίς να κάνει τίποτα το παιδί το οποίο την έκανε εριστική προς το περιβάλλον και προς εμένα κάποιες φορές. Μου έχει πει όμως είσαι και η χειρότερη αλλά μες στο πρόγραμμα είναι αυτά δεν μπορείς να τα παίρνεις αν είσαι αληθινός γονιός.

Μου έλεγε «κάθε βράδυ πηγαίνεις στο θέατρο και αφήνεις εμένα μόνη μου». Πιστεύω ότι κατάφερα με πολλή συζήτηση να την κάνω δυνατή για να το αντιμετωπίζει. Θα ήθελα να αποκτήσει μία οικογένεια σταθερή και ευτυχισμένη αυτό που δεν κατάφερα εγώ να κάνω στην προσωπική μου ζωή να το κάνει η Μαριτίνα και να αποκτήσει τουλάχιστον δύο τρία παιδιά είναι μεγάλη χαρά τα παιδιά και θα ήμουν μία πάρα πολύ καλή η γιαγιά», δηλώνοντας περήφανη για τις αρχές που έχει πάρει η 23χρονη κόρη της.

Η Μιμή Ντενίση αναφέρθηκε επίσης στον γάμο που προετοίμαζε με τον Αντώνη Τρίτση, ο οποίος πέθανε δέκα ημέρες πριν την ημερομηνία που είχαν προγραμματίσει το μυστήριο. Αυτός θα ήθελε να είναι ιδανικά ο πατέρας της Μαριτίνας. Αργότερα όμως ο γάμος της με τον Σωτήρη Πολύζο, όμως πρόσφερε μια πατρική σχέση που κράτησε και μετά τον χωρισμό τους.