Μιχάλης Ζαμπίδης: Ο «Iron Mike» αποκάλυψε γιατί έλειπε η σύντροφός του από τη σχολή - Έγκυος σε δίδυμα η Μαρία!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του κικ μποξ, Μιχάλης Ζαμπίδης ετοιμάζεται να γίνει πατέρας. Η επί χρόνια σύντροφός του Μαρία, περιμένει δίδυμα, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος ο «Iron Mike».

Η απουσία της Μαρίας το τελευταίο διάστημα από τη σχολή kick boxing, που διατηρεί ο Μιχάλης Ζαμπίδης στη Γλυφάδα είχε προβληματίσει τους αθλητές του, αλλά και τους γονείς τους, οι οποίοι αναρωτιούνταν αν χώρισαν.

Όχι, όχι ηα ιτία ήταν το χαρμόσυνο γεγονός. Η Μαρία από τότε που έμαθε ότι κυοφορεί δίδυμα θέλησε να είναι πιο προσεκτική, ειδικά τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης.

Και οι δύο είναι πανευτυχείς, καθώς ήθελαν πολύ να επισφραγίσουν την αγάπη τους με τη δημιουργία οικογένειας.

«Μαζί με την αγαπημένη μου Μαρία περιμένουμε δύο όμορφα πλασματάκια πολύ σύντομα στη ζωή μας. Περιμένουμε δίδυμα, αλλάζω γρήγορα πίστα. Το ήθελα να πω την αλήθεια. Το ήθελα, το ένιωθα. Φύλο δεν ξέρουμε, το έχουμε αφήσει για έκπληξη. Ανυπομονώ. Είμαι οκ ό,τι και να έρθει. Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος γιατί μετά από όλα τα χρόνια που έκανα σκληρό πρωταθλητισμό, μοναξιά και όλα αυτά, το σπίτι θα γεμίσει ζωή και περιμένω πως και πως αυτό το υπέροχο δώρο» δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Σε άλλες δηλώσεις του σήμερα ο Μιχάλης Ζαμπίδης στο Love it, αποκάλυψε ότι η Μαρία είναι στον έβδομα μήνα.

«Το περιμένουμε κι αυτό το ρινγκ, αυτή την πίστα. Δεν το είχαμε πει πουθενά. Ήταν το μυστικό μας χωρίς να υπάρχει κάποιο θέμα απλά έτσι μας βγήκε. Αφού φτάσαμε λοιπόν τόσο μετά είπαμε να μοιραστούμε τη χαρά μας. Είναι επτά μηνών τώρα η Μαρία. Περιμένω τη συμμορία στο σπίτι τον επόμενο μήνα.

Περιμένουμε διδυμάκια. Αλλάζω απότομα πίστα. Για κάποιο λόγο, δεν ξέρω γιατί, πίστευα ότι θα είναι δυο. Χάρηκα ιδιαίτερα όταν μου το είπε η Μαρία. Πριν μου το πει έλεγα συνέχεια ότι είναι δίδυμα και μου λέει κάποια στιγμή η Μαρία, “σε παρακαλώ μη λες ότι είναι δίδυμα γιατί αν είναι ένα τελικά τι θα πούμε ότι έγινε το άλλο;”.

Περιμένω να τα πιάσω στα χέρια μου και να ξεκινήσουμε αυτό το ταξίδι. Δεν ξέρουμε το φύλο τους ακόμα, ήταν επιλογή της Μαρίας αυτό. Περιμένω πως και πως»