Μενεγάκη: Η ερώτηση για τα μαλλιά της από τις κόρες της και η συμβουλή της

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε τι την ρωτούν συνέχεια οι κόρες της, Λάουρα, Βαλέρια αλλά και η επτάχρονη Μαρίνα!

Με αφορμή τη σημερινή εκπομπή της Δώρας Αναγνωστοπούλου, Mega Stories, στην οποία θα δούμε διάφορες αναγνωρίσιμες γυναίκες να μιλούν στην κάμερα χωρίς ίχνος μακιγιάζ, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε τι την ρωτούν οι κόρες της, για την εμφάνισή της.


Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε στους συνεργάτες της ότι Λάουρα, Βαλέρια και Μαρίνα τη ρωτούν πώς ήταν πριν γίνει ξανθιά, με εκείνη να τους απαντά «σάμπως θυμάμαι; Σαν κι εσάς ήμουν».

«Οι κόρες μου με ρωτούν πολλές φορές «Ρε μαμά πώς ήσουν πριν γίνεις ξανθιά;». Δεν έχουν καθόλου εικόνα γιατί όλα τα χρόνια που υπάρχουν τα παιδιά μου, ήμουν ξανθιά. Τους απαντώ "σάμπως θυμάμαι; Σαν κι εσάς ήμουν". Το μόνο πράγμα που τους λέω είναι να μην αλλάξουν τον τύπο τους. Εγώ πιστεύω στο χρώμα που γεννιόμαστε με μικρές παραλλαγές. Δεν πιστεύω στο μέρα-νύχτα» είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

«Σαν προσωπικότητα δεν ξέρω αν είμαι ξανθιά. Δεν είναι εύκολο να αναλυθεί νομίζω» συνέχισε η παρουσιάστρια, απευθυνόμενη στην Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η οποία τόνισε πως της κάνουν εντύπωση όσα είπε.

Εμείς πάντως εντοπίσαμε μια πιο παλιά φωτογραφία της, με καστανά μαλλιά, κι έχουμε να πούμε ότι είναι εξίσου εντυπωσιακοί.

Μενεγάκη: Η ερώτηση για τα μαλλιά της από τις κόρες της και η συμβουλή της