Ματίνα Νικολάου: Ο γιος μου δεν βλέπει τον σύντροφό μου ως άλλο μπαμπά, είναι φίλοι

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Ματίνα Νικολάου υποδέχθηκε την Τζένη Θεωνά στο στούντιο της εκπομπής που συμμετέχει, μίλησε για τον ρόλο της Βάνιας, τον 15χρονο γιο της, Παναγιώτη, την σχέση που έχει με το μπαμπά του, αλλά και για τον νυν σύντροφο της.

Μιλώντας για το ταξίδι της μητρότητας και λάμποντας από ευτυχία είπε μόνο δύο λέξεις: «Είναι υπέροχο»!


Η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με τον μονάκριβο γιο της και πως αυτός δέχθηκε το νέο της σύντροφο.

«Το πιο όμορφο είναι ρε παιδί μου ότι επειδή ακριβώς στη ζωή μας υπάρχει πολύ έντονα και ο μπαμπάς του Παναγιώτη, δεν είδε τη σχέση μου με τον Βασίλη ως ένας άλλος μπαμπάς. Είναι ένας φίλος που μοιράζονται πολλά πράγματα μαζί. Έχει τον μπαμπά του όπως πρέπει να τον έχει και είμαι πολύ περήφανη που καταφέραμε μετά το χωρισμό, να περάσουν τα χρόνια και να έχουμε μια υγιή σχέση και για τους τρεις μας. Όταν αποφασίσαμε να χωρίσουμε, αισθανόμουν ότι είμαι μόνη μου και δεν θα τα καταφέρω. Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά, είμαστε πάρα πολύ δυνατοί» εξομολογήθηκε η Ματίνα Νικολάου.

Μιλώντας για το διαζύγιο της, τόνισε πως: «Επειδή το παιδί ήταν ώριμα συναισθηματικά, δεν δημιουργήθηκε κάποιο, πρόβλημα, έτσι πιστεύω. Όταν αποφασίσαμε να χωρίσουμε, το παλέψαμε πολύ, πήγαμε σε οικογενειακό σύμβουλο, το προσπαθήσαμε και ενώ είχαμε χωρίσει, ξανακάναμε μια προσπάθεια να είμαστε όλοι μαζί αλλά δεν τα καταφέραμε πάλι. Όταν αποφασίσαμε τελικά ότι θα χωρίσουμε, εγώ εκεί αισθανόμουν ότι είμαι μόνη μου και δεν θα τα καταφέρω. Δεν ισχύει όμως τίποτα από όλα αυτά. Είμαστε πάρα πολύ δυνατοί για να καταφέρουμε πράγματα», απάντησε αρχικά η Ματίνα Νικολάου.

Και πρόσθεσε για τη ζωή της μετέπειτα: «Σίγουρα και εγώ αυτό είχα ονειρευτεί, να έχω την οικογένεια μου, να είμαστε όλοι μαζί, να μεγαλώσει το παιδί σε μια κανονική οικογένεια. Δεν ξέρω όμως αν το «κανονική οικογένεια» ισχύει πια γιατί εγώ αισθάνομαι ότι είμαι μια κανονική οικογένεια. Υπάρχει πάρα πολύ μεγάλη αγάπη και για τον πρώην άντρα μου και ο πρώην άντρας μου το ίδιο, με αγαπάει πάρα πολύ, οπότε αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα για το παιδί. Το αντιλαμβάνεται και περνάμε πολύ όμορφα», είπε η Ματίνα Νικολάου.

Η ηθοποιός εξήγησε ότι η γνωριμία της με τον Βασίλη Πορφυράκη, έγινε μέσω Social media, όπου της έστειλε αυτός πρώτος μήνυμα, ενώ η ίδια αποκάλυψε ότι έχουν 11 χρόνια διαφοράς.