Μαρίνα Ασλάνογλου: Οι σκανταλιές που κάνει ο 5χρονος γιος της όταν λείπει

Δημοσιεύθηκε στις

Η Μαρίνα Ασλάνογλου είναι άλλη μια εργαζόμενη μαμά, με απαιτητικό πρόγραμμα. Η ηθοποιός σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», παραδέχθηκε ότι είναι δύσκολο να είσαι μαμά και ταυτόχρονα να κάνεις καριέρα. Η ίδια όμως έχει σύμμαχό της τον σύζυγό της, Δημοσθένη Πέππα, ο οποίος αναλαμβάνει τον 5χρονο γιο τους, όταν αυτή απουσιάζει.

Βέβαια, ο μπαμπάς δεν είναι τόσο αυστηρός όσο η μαμά, έτσι όταν αυτή λείπει στη δουλειά, ο γιος της, τής εκμυστηρεύεται ότι κάνει σκανταλιές, όπως το να τρώει γλυκά ή να κάνει κάτι που η μαμά δεν επιτρέπει.


Η γνωστή ηθοποιός, η οποία φέτος επέστρεψε τηλεοπτικά μετά από χρόνια μέσω της σειράς της ΕΡΤ «Κάνε ότι κοιμάσαι», αναφέρθηκε στην καθημερινότητά της ως εργαζόμενη μητέρα, ενώ παραδέχτηκε πως, παρά τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετώπισε, δεν έχασε ποτέ την πίστη της στη μητρότητα.

Πως παλαντζάρει μητρότητα και εργασία; «Προσπαθώ να μη χάνω χρόνο, βάζω ένα αυστηρό πρόγραμμα, γιατί αν παρεκκλίνω δεν θα προλάβω ούτε να διαβάσω για την τηλεόραση ή το θέατρο, ούτε να δω το παιδί μου. Τώρα ο μικρός είναι 5 χρονών, ένα γλυκό πλάσμα, τον λατρεύω. Είναι υπέροχος. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να είσαι μαμά και ταυτόχρονα να κάνεις καριέρα και αν είσαι και στο θέατρο ακινήτων στην τηλεόραση. Έχω έναν σύντροφο που με καλύπτει στο σπίτι, όταν εγώ λείπω και αισθάνομαι σιγουριά όταν είναι ένας γονέας στο σπίτι, κι όχι μια γιαγιά ή μια κοπέλα που θα τον προσέχει», ανέφερε  στη συνέχεια η Μαρίνα Ασλάνογλου, η οποία υποστήριξε ότι αν ακινήτων μοναχοπαίδι ο γιος της, προσπαθεί να μην τον έχει κακομαθημένο.

Κλείνοντας, η Μαρία Ασλάνογλου και μιλώντας για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε έως ότου μείνει έγκυος, τόνισε πως: «Δεν τα παράτησα, δεν σκέφτηκα ποτέ ότι (η μητρότητα) δεν θα συμβεί. Θεωρούσα ότι βάζω ένα όριο, πιστεύω ότι θα γίνει και θα γίνει», εξομολογήθηκε κλείνοντας η ηθοποιός.