Μαρίνα Ασλάνογλου: Είναι επώδυνη η διαδικασία του τηλεφωνήματος, όταν σε παίρνουν και σου λένε «δεν είστε έγκυος»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Το ταξίδι της προς την μητρότητα δεν ήταν εύκολο για την Μαρίνα Ασλάνογλου

Η ηθοποιός μίλησε στο "Πάμε Δανάη” και αναφέρθηκε στις εξωσωματικές που έκανε, αλλά και στην εγκυμοσύνη της.


Αρχικά για την αλλαγή της εμφάνισή της είπε: "Έχασα δέκα κιλά, είχα πάρει βάρος από τις τρεις εξωσωματικές προσπάθειες. Πολλές ορμόνες και φάρμακα, ο γιατρός μού είχε πει ότι θα αργήσω να επανέλθω. Ήρθε ο κορονιός και δεν είχαμε δουλειά, ο μεταβολισμός μου δεν είχε ξεμπλοκάρει μέχρι που αποφάσισα να προσέχω συστηματικά και πήρε μπρος. Πολλές γυναίκες κρύβουν τις εξωσωματικές, το θεωρούν ταμπού”.

Και πρόσθεσε: "Είναι επώδυνη κατάσταση για τη γυναίκα γιατί αισθάνεται ότι αυτή φταίει. Το πέρασα κι εγώ, δεν το έβαλα κάτω με την πρώτη αποτυχημένη προσπάθεια, είπα δεν έχασα τον αγώνα, θα συνεχίσω. Είχα δώσει στον εαυτό μου το περιθώριο των τριών προσπαθειών. Υπάρχουν γυναίκες που έχουν ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ. Εγώ έκανα μέσα σε εννέα μήνες τρεις προσπάθειες γιατί είχα βάλει τον οργανισμό μου σε μια διαδικασία, ήταν σε μια ενεργοποίηση και είπα δεν πρέπει να το αφήσω. Δε θα ξαναδοκίμαζα τέταρτη φορά, γι’ αυτό δεν έκανα και δεύτερο παιδάκι".

"Είναι επώδυνη και η διαδικασία του τηλεφωνήματος, όταν σε παίρνουν και σου λένε ‘δεν είστε έγκυος’ κι εσύ κλαις. Την ημέρα που έλαβα το χαρμόσυνο τηλεφώνημα, το προηγούμενο βράδυ έκανα τον πιο γαλήνιο ύπνο της ζωής μου. Ξύπνησα το πρωί και είπα κάτι καλό θα γίνει" είπε σε άλλο σημείο η Μαρίνα Ασλάνοφλου.

Σχετικά με την εγκυμοσύνη της, είπε: "Είχα πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη, έμεινα ακίνητη στο κρεβάτι δύο μήνες, έκανα διαβήτη κύησης, θρομβοφιλιία, έκανα ινσουλίνες, έπαθα αποκόλληση. Το χειρότερο με την εγκυμοσύνη μου ήταν ότι πήγα στο νοσοκομείο γιατί μπορεί να έχανα το παιδί".

Τέλος καλό όλα καλά για την Μαρίνα Ασλάνογλου και τον σύζυγό της Δημοσθένη Πέππα, και ο γιο τους, ο Κωνσταντίνος, πλέον είναι 5,5 ετών!

Μάλιστα η ομοιότητα με τη μαμά του είναι εκπληκτική!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimos Peppas (@dimospeppas)