Μαριαλένα Ροζάκη: «Δεν ήταν δική μου απόφαση να μεγαλώσω μόνη μου το παιδί»

Δημοσιεύθηκε στις

Κάποιες γυναίκες είναι αρκετά δυνατές και καταφέρνουν να μεγαλώνουν τα παιδιά τους μόνες τους. Η Μαριαλένα Ροζάκη είναι μία από αυτές.

Η ηθοποιός, η οποία έγινε γνωστή από το σίκουελ της σειράς «Καφέ της Χαράς» παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε για την απόφασή της να γίνει μητέρα και να μεγαλώσει ένα παιδί μόνη της.


«Είναι υπέροχο να μεγαλώνεις ένα παιδί, γιατί είναι σαν να ξεκινάς τη ζωή από την αρχή. Αρχίζει και με λέει μαμά, είναι μαγικό, είναι υπέροχο. Δεν ήταν δική μου απόφαση να το μεγαλώσω μόνη μου το παιδί. Ονειρευόμουν όπως όλοι μας να γίνει μέσα σε μια οικογένεια μαζί με τον σύντροφό μου. Η ζωή πολλές φορές αποφασίζει εκείνη για εμάς, ήρθαν έτσι τα πράγματα. Δεν το επέλεξα.

Δεν έχω πικρία αλλά έχω αγωνία για το παιδί μου. Θα ξέρει από την αρχή την αλήθεια και έχει δικαίωμα να ξέρει πώς έγιναν τα πράγματα. Ο καθένας μας ονειρεύεται να έχει μια συντροφιά στη ζωή αλλά έχει απόλυτη προτεραιότητα το παιδί μου και θα είμαι επιλεκτική. Δεν θα ξεκινήσω μια σχέση έτσι εύκολα» εξομολογήθηκε η Μαριαλένα Ροζάκη.

Η ηθοποιός είχε μιλήσει και στην εκπομπή Μαμά-δες και τη Ζωή Κρονάκη για το πως βίωσε το χωρισμό κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της: «Με τον πατέρα του παιδιού μου χωρίσαμε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστείς, ειδικά στην προκειμένη περίπτωση. Αυτό που σκέφτεσαι πάνω από όλα είναι το παιδί που έρχεται και πως εκείνο θα αντιμετωπίσει αυτόν τον χωρισμό. Αυτή την έλλειψη. Αυτό με απασχόλησε κυρίως».

Σημείωσε ότι στήριγμα της ήταν η μητέρα της. «Σίγουρα η μητέρα μου είναι πάντα το στήριγμα μου. Επίσης είχα την ευλογία να συναντήσω μια συγκλονιστική γυναίκα και γιατρό, την Σπυριδούλα Ψαρού, η οποία με συνόδευσε σε όλη την εγκυμοσύνη. Ήταν μια νεράιδα που μου έστειλε η ζωή για να με βοηθήσει αντιμετωπίσω αυτή τη δυσκολία. για για αυτό το λόγο είχα μια εξαιρετική γέννα και της έλεγα, αφού η κόρη μου, τα πρώτα χέρια που την έπιασαν ήταν τα δικά της, εύχομαι να της μοιάσει » δήλωσε η Μαριαλένα Ροζάκη.

Η Μαριαλένα Ροζάκη εξέφρασε την έντονη επιθυμία της να επιστρέψει στο... σανίδι, «επειδή ακριβώς στηρίζω μόνη μου το κοριτσάκι μου πρέπει να γυρίσω στη δουλειά μου. Είναι κι ένας από τους λόγους που φρόντισα να μην πάρω και πολλά κιλά, γιατί ήξερα στην περίπτωση μου, πρέπει να επανέλθω γρήγορα, δεν έχω την πολυτέλεια να κάτσω πολύ. Επίσης η δουλειά μας δεν σταματάει. Αυτό είναι γνωστό, παίζουμε και 40 πυρετό. Πήγα στην πρόβα και την ημέρα της κηδείας του πατέρα μου, δεν σταματάμε ποτέ. Η παράσταση συνεχίζεται...».

Παράλληλα, εξέφρασε και τους προβληματισμούς τhς για τις μονογονεϊκές οικογένειες. «Δυστυχώς στη χώρα μας δεν υπάρχει στήριξη στη μονογονεϊκή οικογένεια, σε αυτό το κομμάτι έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε. Ευτυχώς τα τελευταία χρόνια έοχυμ περάσει στην αποδοχή της μονογονεϊκής οικογένειας, γιατί ούτε αυτό υπήρχε παλαιότερα. Με προβληματίζει, αλλά προσπαθώ κι εγώ σιγά σιγά να βρω τις λύσεις μου».

Για το ενδεχόμενο ενός νέου συντρόφου και μιας νέας οικογένειας, απάντησε πως: «Επειδή έχω ενθουσιαστεί πάρα πολύ από όλη αυτή την εμπειρία. Είχα μια εκπληκτική γέννα και πολύ΄καλή εγκυμοσύνη, η μικρή μου τώρα είναι ένας έρωτας, δεν την χορταίνω με τίποτα... Τη γέννα θέλω πάρα πολύ να ξαναζήσω την εμπειρία αυτής της γέννας. Θέλω πολύ να κάνω κι άλλο παιδάκι. Από την άλλη, Η αλήθεια είναι ότι θα είμαι πολύ αυστηρή και προσεκτική στην επόμενη επιλογή μου, αν πράγματι προκύψει και έρθει. Μακάρι αλλά δεν θα το κάνω πολύ εύκολα γιατί πρώτα και πάνω από όλα θα βάζω το παιδί μου. Και θα πρέπει να είναι ένας άνθρωπος που θα είμαι πάρα πολύ σίγουρη για να τον βάλω μέσα στην οικογένεια μου. Μακάρι βεβαίως. Ποιος άνθρωπος θέλει να μείνει μόνος του...» πρόσθεσε η νεαρή ηθοποιός στη Ζωή Κρονάκη.