Μαρία Ηλιάκη – Στέλιος Μανουσάκης: Το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους

Δημοσιεύθηκε στις

Η Μαρία Ηλιάκη έγινε μητέρα πριν δυο εβδομάδες κι έχει ξετρελαθεί! Το δηλώνει, όπου μπορεί και του σταθεί, πόσο ευτυχισμένη την έκανε ο ερχομός της κόρης της. Δικαιωματικά κερδίζει τον τίτλο της "χαζομαμάς". Όχι ότι ο σύντροφός της, Στέλιος Μανουσάκης πάει πίσω... Το ζευγάρι ζει μοναδικές στιγμές και μάλιστα ανυπομονεί να έρθει στην Ελλάδα, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, και να κάνει ένα μεγάλο πάρτι για να το γιορτάσει, όπως είχε αποκαλύψει ο μπαμπάς Στέλιος.

Η Μαρία συνεχίζει να ενημερώνει τους ακόλουθους της, για τα συναισθήματα απόλυτης ευτυχίας, που βιώνει, μίλησε όμως και στο περιοδικό "ΟΚ", για τον τοκετό της, αλλά και για τις πρώτες ημέρες στο σπίτι με το μωρό. Μάλιστα αποκάλυψε και το όνομα που θα πάρει τη κόρη της.


«Μια διαδικασία τοκετού δεν μπορεί να είναι εύκολη. Όταν σου συμβαίνει πρώτη φορά είναι πολύ μεγάλες οι αγωνίες και τα άγχη. Ήμουν όμως σε σίγουρα χέρια. Πρώτον γιατί ήταν ο Στέλιος δίπλα μου, που είναι γιατρός, οπότε δεν ανησυχούσα για το χειρουργείο. Δεν θυμάμαι την πρώτη ημέρα στο χειρουργείο. Ούτε πως πήγα στο δωμάτιο, ούτε αν κοιμήθηκα, ούτε πότε την πρωτοθήλασα, είναι όλα θολά από την πρώτη ημέρα. Θυμάμαι μόνο τη στιγμή που μου την έδωσαν πρώτη φορά να την κρατήσω» αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

Και συνέχισε: «Εγώ δεν ήμουν από τις γυναίκες που θα ονειρεύονταν πώς θα είναι η ζωή με το μωρό. Είχα μια εγκυμοσύνη με πολλές πρακτικές δυσκολίες, με σοβαρές ναυτίες, οπότε δεν ήμουν από εκείνες που χάζευαν την κοιλιά τους και έκαναν όνειρα. Ήθελα να γεννήσω, να τη δω και να σιγουρευτώ ότι είναι καλά. Τώρα αυτό που ζούμε στο σπίτι είναι ίσως και καλύτερο από αυτό που θα τολμούσα να έχω φανταστεί. Είναι ένα μικρό πλασματάκι που είναι δικό μου. Τη βλέπω και τρελαίνομαι. Τη μικρή θα την πούμε Κατερίνα, όπως λένε τη μαμά του Στέλιου» δήλωσε επίσης στο περιοδικό η Μαρία Ηλιάκη.

Το πρωτοσέλιδο του περιοδικού "ΟΚ", που κυκλοφορεί αύριο, έχει αποκλειστικές φωτογραφίες του ζευγαριού, κατά την έξοδο τους από το μαιευτήριο στην Ελβετία.

Μαρία Ηλιάκη – Στέλιος Μανουσάκης: Το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους