Μαρία Ηλιάκη: Οι προσωπικές αποκαλύψεις για τη δύσκολη εγκυμοσύνη και τη ζωή με το μωρό (vid)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Μαρία Ηλιάκη επέστρεψε στην Ελλάδα, από την Ελβετία που έζησε για περιπου ένα χρόνο, και είναι πιο όμορφη και ήρεμη από ποτέ. Η παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στην "Ελένη" και μίλησε για τη δύσκολη εγκυμοσύνη της, αλλά και για τη γέννηση του παιδιού της.

ΜΙα περιπου εβδομάδα πριν κάνει πρεμιέρα στο πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου στο MEGA με την εκπομπή "Τι λες τώρα;", η Μαρία Ηλιάκη εξήγησε πώς πήρε την απόφαση να αφήσει την Ελβετία, όπου ζούσε ο σύντροφός της τα τελευταία χρόνια, και να επιστρέψουν μαζί στην Ελλάδα με αφορμή την τηλεοπτική της επάνοδο. "Το συζητούσαμε να επιστρέψουμε προς Ελλάδα. Δεν είναι για πολύ αυτές οι χώρες. Εμείς λέγαμε πάντα με τον Στέλιο να κατηφορίσουμε γιατί εκεί δεν μας σήκωνε πολύ το κλίμα" είπε χαρακτηριστικά η γνωστή παρουσιάστρια.


Η δύσκολη περίοδο της εγκυμοσύνης

"Αυτή η χρονιά ήταν πολλή με εγκυμοσύνη. Εγώ την κατάλαβα, Ελένη. Εννιά μήνες τον εμμετό που έκανα δεν ξέρω αν την έχει κάνει άλλη. Για έξι μήνες, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Και να είναι lockdown, να μην μπορώ να το πω σε κανένα, να μην μπορεί να με βοηθήσει άνθρωπος. Τους πρώτους τέσσερις μήνες ήμουν στην Ελλάδα μόνη μου, δεν μπορούσα να πετάξω. Και ο Στέλιος, μακριά. Ήταν λίγο hardcore οι τέσσερις πρώτοι μήνες" εξομολογήθηκε η Μαρία Ηλιάκη.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by maria Iliaki (@marakiiliaki)

"Για κάποιο περίεργο λόγο, μου έλεγε ο Στέλιος πως τέτοια αναισθησία σε έγκυο δεν είχε ξαναδεί στη ζωή του. Ήμουν στον κόσμο μου, δεν καταλάβαινα, είχα άγνοια κινδύνου. Ήμουν πολύ cool. Τόσο cool που όταν άκουσα για πρώτη φορά την καρδιά του μωρού, εγώ καθόμουν και κοιτούσα τον υπέρηχο. [...] Εγώ καθόμουν και τους κοιτούσα σαν χαμένη και λέω στον Στέλιο 'το παιδί μας ε;'” πρόσθεσε, σχολιάζοντας: "Έπαιρνα φίλες μου που είχαν γεννήσει και ρωτούσα 'ρε σεις, θα τ' αγαπάω;”.

"Όταν τη βγάλανε στο μαιευτήριο, είδα ένα πλασματάκι να κλαίει... Δεν υπάρχει. Εκεί έβαλα τα κλάματα. Αλλά και πάλι, γυρίζω τον Στέλιο και λέω "ομορφούλα ε;” πρόσθεσε με χιούμορ.

Η επιστροφή στην τηλεόραση

"Αν το σκεφτόμουν κι άλλο, δεν θα ερχόμουν. Με πίεσε και ο Στέλιος. Δηλαδή μου είπε 'Δεν είναι ακόμα η ώρα σου να αποσυρθείς τελείως. Είναι κάτι που το θες'. Κάτσαμε λίγο, τα βάλαμε κάτω και είπαμε πως θα το κάνω. Βέβαια δεν έγινε σε μια νύχτα. Πήρε το MEGA πρώτα την Καραβάτου, μετά η Καραβάτου πήρε εμένα, και έτσι έγινε. Υπέγραψε η Κατερίνα, μου λέει 'δεν έρχεσαι;'. Και...” διηγήθηκε η Μαρία Ηλιάκη για το χρονικό που την έφερε στο δυναμικό του MEGA και στο πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου εκ νέου.

"Υπήρχε μια αγάπη με την Κατερίνα πάντα. Κάπως αγαπιόμασταν, ενώ δεν συμφωνούμε σε όλα. Και αυτός είναι κυρίως ο λόγος που είπα το ναι. Και φυσικά ότι είναι Σαββατοκύριακο, που ήταν μια ζώνη που τη ζαχάρωνα πάντα!” πρόσθεσε, ενώ ανακοίνωσε πως κάνουν πρεμιέρα στις 25 Σεπτεμβρίου.