Μαρία Ηλιάκη: Μίλησε στην κόρη της για τη γιαγιά της που... «μένει στον ουρανό»

Δημοσιεύθηκε στις

Η Μαρία Ηλιάκη απολαμβάνει το ρόλο της μαμάς τα τελευταία δύο χρόνια. Ό,τι και να κάνει επαγγελματικά, δεν συγκρίνεται με τη χαρά που έχει περνώντας στιγμές με την κόρη της.

Η παρουσιάστρια έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή της Κατερίνας της και είναι εμφανές μέσα από από όσα μοιράζεται μαζί μας στο Instagram, ότι είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ, έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφο της, Στέλιο Μανουσάκη. Έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια, και έχει πλέον ό,τι επιθυμούσε στη ζωή!


Μόνο ένα μελανό σημείο υπάρχει, η απώλεια της μαμάς της. Η μητέρα της παρουσιάστριας πέθανε το 2012 σε μικρή ηλικία, και η Μαρία Ηλιάκη δεν περνά μέρα που να μην την σκεφτεί.

Σήμερα που είναι Μεγάλη Παρασκευή, η παρουσιάστρια αποφάσισε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσει στην κόρη της, Κατερίνα για τη γιαγιά της, η οποία έχει φύγει από τη ζωή…

«Σήμερα μάθαμε πως η μια μας γιαγιά «μένει» στον ουρανό με τον Θεούλη… Να περάσετε όμορφα όπου και να είστε… με ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν» έγραψε η Μαρία Ηλιάκη στη λεζάντα της ανάρτησής της, χωρίς να δώσει λεπτομέρειες για την αντίδραση της μικρής της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη maria Iliaki (@marakiiliaki)