Μαρία Ηλιάκη: Η «επίθεση» σε συζύγους που... αδιαφορούν για τις έγκυες γυναίκες τους - «Τι πήγαινε μόνη σου βρε ζώον;»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η οικογένεια έχει απορροφήσει την Μαρία Ηλιάκη, τα τελευταία χρόνια, ο σύζυγός της, Στέλιος Μανουσάκης και η κόρη τους Κατερίνα είναι η απόλυτη προτεραιότητά της.

Η παρουσιάστρια  συχνά εξομολογείται γεγονότα από την καθημερινότητά της και δεν ωραιοποιεί καταστάσεις. Ετσι και τώρα παραδέχθηκε ότι ο ερχομός ενός παιδιού στη ζωή ενός ζευγαριού διαταράσσει τις ισορροπίες μέσα στη σχέση, κάτι που συνέβη και στη δική της περίπτωση.


«Όποιος λέει ότι ο ερχομός ενός παιδιού δεν διαταράσσει τις ισορροπίες ανάμεσα σε ένα ζευγάρι είναι ψεύτης. Είναι μια άλλη πραγματικότητα, οπότε είναι πάρα πολύ φυσιολογικό να διαταράσσονται κάποια πράγματα. Εκεί που το σημείο της προσοχής σου είναι ο σύντροφός σου, ξαφνικά να μην είναι. Γιατί υπάρχει ένα παιδί στη μέση, για το οποίο ειδικά οι μαμάδες αισθανόμαστε πολύ έντονα συναισθήματα, προστασία, αγάπη και τα λοιπά. Συνέβη και σε εμένα αυτό κάποιες φορές, όσο και να έλεγα και προσπαθούσα να μην αφήσω τον σύντροφό μου παραμελειμένο, κάποιες φορές συνέβαινε. Και ο άλλος πρέπει να το καταλάβει» ανέφερε αρχικά η Μαρία Ηλιάκη.

Παράλληλα η Μαρία έθιξε κι άλλο ένα θέμα: τους συζύγους που δεν φροντίζουν τις γυναίκες - συντρόφους τους όταν αυτές είναι είναι έγκυες. Μ¨αλιστα έφερε κι ένα γεγονός, που έτυχε η ιδια να είναι παρούσα κα την εκνεύρισε πολύ.

«Σας έχω πει ότι είμαι και τυχερή σε αυτόν τον τομέα γιατί ο άνδρας μου είναι γυναικολόγος και γνωρίζει πάρα πολύ καλά τη γυναικεία ψυχολογία, ιδιαίτερα σε αυτή την ευαίσθητη περίοδο της εγκυμοσύνης αλλά και μετά. Γιατί και το μετά είναι πάρα πολύ δύσκολο. Οι άνδρες της γενιάς μας, γενικά… επειδή είμαι παρατηρητική και έχω δει περιστατικά μπροστά μου, τα οποία δεν… πώς να το πω. Δηλαδή να είναι το ζευγάρι στον δρόμο για τον γυναικολόγο και να λέει αυτός σε αυτή "εγώ δεν θα ανέβω σήμερα πάνω, πήγαινε μόνη σου, βαριέμαι". Τι πήγαινε μόνη σου βρε ζώον; Καταλάβατε το πνεύμα μου…» τόνισε η Μαρία Ηλιάκη.