Μαρία Ηλιάκη: Φωτογραφίζει την κόρη της αγκαλιά με τον σύζυγό της, Στέλιο Μανουσάκη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Μαρία Ηλιάκη και ο σύζυγός της, Στέλιος Μανουσάκης μοιράζουν το χρόνο τους ανάμεσα σε Ελβετία κα Ελλάδα. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τους κρατούν χωριστά: η παρουσιάστρα έχει την εκπομπή του Σαββατοκύριακου στο Mega, «Τι λες τώρα», κι έτσι δύσκολα μπορεί να φύγει, ενώ ο Στέλιος, είναι γυναικολόγος και εργάζεται σε κλινική στην Ελβετία. Έτσι οι δυο τους, όποτε ξεκλέβουν χρόνο από την εργασία τους ταξιδεύουν για να σμίξει η οικογένεια. Με άλλα λόγια έχουν κάνει το Αθήνα - Ζυρίχη, Παγκράτι - Κολιάτσου.

Ο Στέλιος Μανουσάκης, βρίσκεται στην Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες, προκειμένου να να δει την κόρη του (που τόσο του λείπει) και τη σύζυγό του.


Η κόρη τους, που γεννήθηκε 30 Μαϊου, συμπλήρώνει τον ένατο μήνα ζωής και τους έχει ξετρελάνει. Το απόγευμα της Δευτέρας 21/2 το ερωτευμένο ζευγάρι βγήκε να απολαύσει έναν οικογενειακό περίπατό μαζί με την κορούλα του. Η Μαρία Ηλιάκη μάλιστα, ανέλαβε ρόλο φωτογράφου και απαθανάτισε τον Στέλιο Μανουσάκη σε ένα γλυκό στιγμιότυπο με τη  μοναχοκόρη του στην αγκαλιά του.

Η παρουσιάστρια ανέβασε φωτογραφία σε story, με μια κόκκινη καρδιά, εκδηλώνοντας έτσι την αγάπη της στο σύζυγό και την κόρη της.

Δες την ανάρτηση της Μαρίας Ηλιάκη

Μαρία Ηλιάκη: Φωτογραφίζει την κόρη της αγκαλιά με τον σύζυγό της, Στέλιο Μανουσάκη