Μαρία Ηλιάκη: Από πότε είναι ντροπή να θηλάζεις δημόσια;

Δημοσιεύθηκε στις

Η κόρη της Μαρίας Ηλιάκη συμπλήρωσε πέντε μήνες ζωής και η παρουσιάστρια νιώθει πως "θα σκάσει από αγάπη"!.

Η παρουσιάστρια του Mega, το "γιόρτασε" αναρτώντας μια φωτογραφία από τη Ζυρίχη όπου ζούσε έως τον Αύγουστο, με τη μικρή της στην αγκαλιά της να τη θηλάζει σε δημόσιο χώρο. Και δέχθηκε εκατοντάδες μηνύματα, με μπράβο και συγχαρητήρια. Ωστόσο η Μαρία Ηλιακή δεν ένιωσε ότι έκανε κάτι... διαφορετικό, κάτι... περίεργο. Έκανε ό,τι θα πρέπει να κάνει κάθε μητέρα (εάν το επιθυμεί), θήλασε (τάισε) το μωρό της, όταν αυτό το είχε ανάγκη! Πόσο πιο απλά να το πούμε ότι οι μητέρες έχουν το δικαίωμα να θηλάσουν τα παιδιά τους, οπουδήποτε και αυτό δεν είναι θέμα ντροπής. Είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό και δεν τίθεται θέμα σχολιασμού θετικού ή αρνητικού.


Η φωτογραφία αυτή, λοιπόν, στάθηκε αφορμή για να λάβει αρκετά μηνύματα ανθρώπων που της έλεγαν πως είναι πολύ όμορφο το μήνυμα που περνά για τον δημόσιο θηλασμό.

Η Μαρία Ηλιάκη ένιωσε την ανάγκη να τοποθετηθεί επ' αυτού μέσα από τα stories της: «Μου στέλνετε πολλά μηνύματα “μπράβο σου που στηρίζεις τον δημόσιο θηλασμό”. Η αλήθεια είναι πως δεν ανέβασα αυτή τη φωτογραφία για να στηρίξω τον δημόσιο θηλασμό γιατί δε σκέφτηκα ποτέ ότι είναι κάτι που χρειάζεται στήριξη. Θεωρώ ότι είναι κάτι πολύ φυσιολογικό οπότε μου βγήκε πολύ αυθόρμητα.

Τις πρώτες φορές έβαζα ένα πανάκι και καλά για να αισθάνεται μεγαλύτερη ασφάλεια το μωρό αλλά δε το πολυήθελε οπότε σταμάτησα να της το βάζω. Δε σκέφτηκα ποτέ ότι μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να ντρέπονται ή άνθρωποι που μπορεί να πουν “α γιατί θηλάζει αυτή δημόσια”, πολύ φυσιολογικό το θεώρησα γι’ αυτό και δε σκέφτηκα ποτέ αν θα το κάνω ή όχι».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη maria Iliaki (@marakiiliaki)


Η Μαρία Ηλιάκη από την πρώτη στιγμή που άρχισε τις βόλτες με την κόρη της θήλαζε δημόσια και μάλιστα αναρτούσε σχετικές φωτογραφίες στο Instragram. Και μπράβο της!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη maria Iliaki (@marakiiliaki)