Μαντώ Γαστεράτου στο «Μαμά-δες»: Το άγριο bullying που δέχθηκε ως παιδί από συμμαθητές και καθηγητές

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Μαντώ Γαστεράτου σε μια συζήτηση από καρδιάς μίλησε στην εκπομπή «Μαμά-δες» και την Ζωή Κρονάκη για τον γιό της, αλλά και για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια και το μπούλινγκ που βίωσε από τα παιδιά στο σχολείο της για την εμφάνιση της

Όπως είπε «τις 40 πρώτες δύσκολες μέρες που γεννήθηκε ο Γιώργος αυτό που σκεφτόμουν κάθε μέρα είναι αν είμαι επαρκής».

Ζορίστηκε συνδυάζοντας τηλεόραση και παιδί επιστρέφοντας μόλις τρεις μήνες μετά τη γέννηση του γιου της;

«Περνάω περισσότερο χρόνο με το παιδί. Ήταν καλύτερο να κάνω ένα pause γιατί επέστρεψα πολύ γρήγορα στην τηλεόραση. Ήταν μια τρέλα. Πιέστηκα πάρα πολύ και δεν το βίωσα όπως το βιώνω τώρα. Ήρθα σε επαφή και συνδέθηκα με το παιδί τώρα, τον δεύτερο χρόνο».

«Έμαθα ότι δεν θα συνεχίσω στην τηλεόραση την ώρα που έβαζα τον μικρό για ύπνο. Πάγωσα. Με ζητούσε το παιδί και με φώναζε και έκανα τις κινήσεις μηχανικά. Φρόντισα αυτή την αίσθηση να μην την κουβαλήσω για αρκετές μέρες» είπε.

Εξομολογήθηκε όμως ότι πέρασε πολύ δύσκολα στο σχολείο λόγω του bullying που έχει υποστεί όχι μόνο από παιδιά αλλά και από τους δασκάλους. «Μιμούμουν τον αδελφό μου. Προτιμούσα να παίζω με αγορίστικα παιχνίδια. Μου στοίχισε. Αντιμετώπισα πολλά προβλήματα. Αποφάσισα να κουρέψω τα μαλλιά μου αγορίστικα. Ερχόντουσαν τα παιδιά και με ρώταγαν αν είμαι αγόρι ή κορίτσι.

Στοιχιζόμασταν αγόρια κορίτσια, είχα πάει στην τελευταία σειρά με τα κορίτσια και είχε έρθει ένας καθηγητής. Με είχε πιάσει από τη φαβορίτα, με ταρακουνούσε και μου είπε “τι σου είπα ρε, τα αγόρια πάνε πίσω” και από τον πόνο δεν μπορούσα να του πω “δεν είμαι αγόρι, είμαι κορίτσι”. Με κοίταξε περίεργα, είχε πάει λίγα μέτρα μακριά και με παρατηρούσαν με ένα συνάδελφό του. Αισθανόμουν τόση ντροπή, τόσο ξένο σώμα».

Δείτε στο βίντεο όσα εξομολογήθηκε στην Ζωή Κρονάκη.