Μαντώ Γαστεράτου: Πόσα κιλά πιστεύει θα πάρει στη δεύτερη εγκυμοσύνη της (φωτό)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Μαντώ Γαστεράτου με το που  ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, της άνοιξε και η όρεξη! Και διακωμώδησε το γεγονός, ότι έχει στο τσεπάκι της τα 25 κιλά!

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός είναι παντρεμένη με τον Νίκο Ισηγόνη κι έχουν ήδη έναν γιο, τον Γιώργο, που είναι δύο ετών. Πλέον ανυπομονούν να υποδεχθούν το δεύτερο μωράκι τους.


Μάλιστα έχει όλα τα "συμπτώματα" της εγκυμοσύνης, όπως το παραπάνω φαγητό. Η Μαντώ Γαστεράτου ανέβασε μια φωτογραφία σε story, τρώγοντα ένα σοκολατένιο μπισκοτάκι, που κρύβει το μισό της πρόσωπο! Μάλιστα δείχνει να το απολαμβάνει! Αποδεικνύει ως φαίνεται ότι δεν την απασχολούν τα κιλά κι έχει σκοπό να μην στερηθεί τα γλυκά και το φαγητό.

«Τα 25 κιλά τα έχω στο τσεπάκι μου πάλι. Παιδιά χίλια ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλες τις ευχές και την αγάπη», έγραψε η παρουσιάστρια, ενώ ΄δείξε την ευγνωμοσύνη της για τις ευχές που έλαβε, οι οποίες ήταν πάμπολλες!

Μαντώ Γαστεράτου: Πόσα κιλά πιστεύει θα πάρει στη δεύτερη εγκυμοσύνη της (φωτό)

Η Μαντώ Γαστεράτου είχε μιλήσει σε συνέντευξη της για τα κιλά που πήρε στην πρώτη της εγκυμοσύνη και είχε αποκαλύψει πόσο δυσκολεύτηκε να τα χάσει. «Πήρα 25 κιλά στην εγκυμοσύνη και ήταν πιο δύσκολο να τα χάσω. Και επειδή δεν μπορώ να πιέζομαι με τίποτα σαν άνθρωπος, άφησα τον χρόνο να περάσει και τα περισσότερα έφυγαν έτσι. Το πρώτο διάστημα με προβλημάτιζαν πολύ έντονα. Θήλαζα τον μικρό και όταν κοιμόταν και περνούσα από έναν καθρέφτη και έβλεπα το σώμα μου. Δεν μου άρεσε η εικόνα μου».

H Μαντώ Γαστεράτου είναι έγκυος! Περιμένει το δεύτερο παιδί της